ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… αθόρυβη φθορά από τις σφυρίχτρες! Έξι παίκτες του Άρη στο όριο

Η… αθόρυβη φθορά από τις σφυρίχτρες σε πλήρη εξέλιξη! Έξι παίκτες του Άρη βρίσκονται στο όριο.

Για μια ακόμη φορά χθες, οι παίκτες του Άρη είδαν… διά ασήμαντον αφορμή κίτρινη κάρτα, σ’ ένα εντός έδρας παιχνίδι, όπου είχαν την απόλυτη κατοχή, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, όπως η ΑΕΛ, που με το ζόρι πέρασε την σέντρα. Ο Κουμπαράκης δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Αλλά έκανε αυτό που έκαναν και στα περισσότερα παιχνίδια οι σφυρίχτρες: με μεγάλη ευκολία δείχνουν κίτρινη στους παίκτες του Άρη, αφήνοντας, όπως και χθες το σκληρό ή και αντιαθλητικό παιχνίδι σε βάρος των κιτρινόμαυρων.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, έξι ποδοσφαιριστές του Άρη βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών, αφού προστέθηκαν ακόμα δύο χθες στη σχετική λίστα.

Ο ένας είναι ο Φακούντο Μπερτόγλιο, ενώ ο άλλος είναι ο Νίκος Ιωάννου που σε τέσσερις συμμετοχές να πάρει τρεις κίτρινες. Χθες μάλιστα, πήρε κίτρινη σε φάση, όπου ο Κουμπαράκης έδωσε πλεονέκτημα! Τζέγκο, Μαντσίνι, Γκάμα και Σάσα είναι οι υπόλοιποι που βρίσκονται στο όριο.

Κι όλα αυτά, πριν από μια σειρά τριών συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων (δυο με Αστέρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έναν με την ΑΕΚ)…

 

To Top