ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… αινιγματική απάντηση του Πάρντιου για τα πρόσωπα της ενδεκάδας

Δύο επιστροφές περιλάμβανε το ιατρικό δελτίο του Άρη αυτή την εβδομάδα, με τους Μαντσίνι και Καμάτσο να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ υπάρχει και ο Μπράμπετς που είναι έτοιμος από την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε χθεσινές του δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, ο Άλαν Πάρντιου ρωτήθηκε για την πορεία αποθεραπείας των τραυματιών με τον Βρετανό, να δίνει… είδηση λέγοντας ότι κάποιοι από αυτούς είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στον ΟΦΗ

Όπως είπε χαρακτηριστικά για το ιατρικό δελτίο του Άρη, που περιλαμβάνει τους Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντουκουρέ και Καμάτσο: «Δεν ξέρω αν θα είναι και οι τέσσερις έτοιμοι για να παίξουν. Νομίζω πως κάποιους από αυτούς θα τους έχω στα υπόψιν μου για την εντεκάδα και κάποιους άλλους για τον πάγκο. Για τον Καμάτσο και τον Ντουκουρέ είναι πιο δύσκολα, για τους άλλους θα δούμε πως θα πάνε έως την τελευταία στιγμή. Δουλεύουμε καλά στο κομμάτι της αποκατάστασης, είμαι ευχαριστημένος και θα βελτιώσουμε τα πράγματα στη συνέχεια».

Όπως γίνεται αντιληπτό και εξαιρώντας τον Καμάτσο, που μόλις χθες κατάφερε να βγάλει το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης, οι Μαντσίνι και Μπράμπετς χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας και είναι πιθανό να δούμε έναν από τους δύο ή και τους δύο στο βασικό σχήμα αύριο.

To Top