Η αλλαγή του προπονητή, ο προβληματισμός του κόσμου και η υπομονή που χρειάζεται…

Μετά από αρκετό καιρό βρήκα χρόνο να σας γράψω, όχι από την Τσεχία όπως την προηγούμενη φορά αλλά από την Τουρκία που εδώ και δυόμιση εβδομάδες είναι το νέο μου «σπίτι»…

Καλή ή κακή επιλογή θα δείξει το μέλλον αν ήταν, πάντως για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος στην καινούργια μου ομάδα! Έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σ” ένα από τα καλύτερα και ακριβότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως το τούρκικο και γιατί όχι η νέα μου ομάδα να αποτελέσει για μένα ένα σκαλοπάτι για κάτι παραπάνω στην καριέρα μου…

Αυτό το διάστημα έχουν γίνει πολλά τόσο στον ποδοσφαιρικό όσο και στον μπασκετικό Άρη και θα ήθελα να σχολιάσω κάποια από αυτά! Καταρχήν στο μπάσκετ η σημαντικότερη αλλαγή ήταν αυτή του προπονητή… Μια αλλαγή που εμένα προσωπικά με ξάφνιασε, δεν την περίμενα!

Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, έκανε άσχημες ήττες και συνήθως σ” αυτές τις περιπτώσεις το μάρμαρο το πληρώνει ο προπονητής όπως και έγινε… Βαγγέλης λοιπόν έφυγε και Βαγγέλης ήρθε! Δυο προπονητές με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα και φιλοσοφία, δυο προπονητές που τους έχω ζήσει και τους δυο και σίγουρα έχουν κι αυτοί όπως όλοι τα θετικά τους και τα αρνητικά τους!

Ελπίζω και εύχομαι ο νέος προπονητής να αντέξει την πίεση που έχει η συγκεκριμένη θέση και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να βρει τον δρόμο της!

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή στην ομάδα ήταν η προσθήκη του Γιώργου Τσιάρα, ενός παίκτη που πάνω απ” όλα είναι πολύ καλός χαρακτήρας, πράγμα πολύ σημαντικό για το κλίμα στα αποδυτήρια κι αυτό το ξέρω πολύ καλά γιατί με τον Γιώργο είμαστε φίλοι και συμπαίκτες πολλά χρόνια και τον ξέρω πολύ καλά.

Και επίσης είναι ένας παίκτης πολύ έμπειρος, ιδιαίτερα ικανός επιθετικά και πιστεύω μπορεί μαζί με τον Αντώνη τον Ασημακόπουλο να καλύψουν την θέση «4» πάρα πολύ καλά!

Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός και στεναχώρια στον κόσμο για το μπάσκετ αλλά δυστυχώς χρειάζεται υπομονή και στήριξη για να μπορέσει η ομάδα να βρει τον δρόμο της!

Στο ποδόσφαιρο, από την άλλη υπάρχει μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Μια ομάδα με ελάχιστους ξένους μια ομάδα που στηρίζεται κυρίως στα νέα παιδιά, τα οποία μέχρι στιγμής ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που έχει μια ομάδα σαν τον Άρη… Βέβαια η συγκομιδή βαθμών θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη αν η ομάδα ήταν λίγο πιο τυχερή κι αν φυσικά την αντιμετώπιζαν επί ίσοις όροις με τους αντιπάλους τους οι διαιτητές οι οποίοι έχουν παίξει κι αυτοί τον ρόλο τους σε κάποια αποτελέσματα!

Ακόμα βέβαια είμαστε στο ένα τρίτο του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει ακόμα να δείξει πάρα πολλά πράγματα και πιστεύω πως ο κόσμος θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια αυτών των παιδιών!!!

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του Άρη.

To Top