ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η αλλαγή ώρας στο Άρης-Περιστέρι, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και η αστυνομία

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι η ώρα έναρξης του αγώνα του Άρη με το Περιστέρι για την 17η αγωνιστική, που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (05/03) στο “Nick Galis Hall”, μετατέθηκε από τις 19:15 στις 20:30, όμως αυτή η αλλαγή δημιουργεί πρόβλημα, διότι την ίδια ακριβώς ώρα (20:30) θα αρχίσει το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό, στην Τούμπα.

Το πολύ πιθανό ενδεχόμενο συνάντησης των φιλάθλων των δυο ομάδων εγκυμονεί κινδύνους κι αυτό είναι κάτι, που θα συζητηθεί στην αυριανή σύσκεψη, στην οποία θα είναι φυσικά παρούσα η Αστυνομία, η οποία έχει πάντα, σε αυτές τις περιπτώσεις τον τελευταίο λόγο.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής διεύθυνσης είναι πολύ πιθανό, αν όχι βέβαιο, ότι θα προβάλλει αντιρρήσεις για την κοινή ώρα έναρξης των δυο αναμετρήσεων, στο πλαίσιο της ασφαλούς μετάβασης των φιλάθλων στα δύο γήπεδα κι αυτό θα φέρει στο τραπέζι την πιθανότητα αλλαγής ώρας ή μέρας κάποιου εκ των δυο παιχνιδιών.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται στη διάρκεια της αυριανής μέρας, σε συνεννόηση, τόσο με τον ΕΣΑΚΕ όσο και με τη Super League.

To Top