Η Αλ Ιτιχάντ θέλει να κάνει δικό της τον Γκιντογκάν μετά την απόκτηση του Μπενζεμά

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν έκλεισε άκρως επιτυχημένα τη σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι  με την κατάκτηση του τρεμπλ. Πλέον ο Γερμανός διεθνής μέσος μαζί με τις καλοκαιρινές του διακοπές έχει το χρόνο για να λάβει τις αποφάσεις για το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του Γκιντογκάν με τη Σίτι ολοκληρώνεται το τρέχον καλοκαίρι και παρότι οι πολίτες θέλουν να τον κρατήσουν, μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει τη χρυσή τομή. Για τον “ελεύθερο” Γκιντογκάν έχουν ενδιαφερθεί η Μπαρτσελόνα (για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της) και η Ντόρτμουντ (ως αντικαταστάτη του Μπέλιγχαμ), ωστόσο στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι η Αλ Ιτιχάντ ετοιμάζει μεγαλειώδη (από οικονομικής πλευράς) πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ο Γκιντογκάν τα έχει βρει σε προφορικό επίπεδο με τους Καταλανούς, ωστόσο δεν έχει υπογράψει τίποτα. Και όσο συμβαίνει αυτό όλα είναι ανοικτά. Από εκεί και πέρα, όπως επισημαίνει η Sport είναι θέμα του ίδιου του Γκιντογκάν. Αν θέλει να συνεχίζει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο τότε θα επιλέξει την Μπαρτσελόνα (αν φυσικά δεν ανανεώσει με τη Σίτι), ενώ αν είναι θέμα χρημάτων, τότε σίγουρα θα γίνει συμπαίκτης του Καρίμ Μπενζεμά.

 

To Top