Η Αλ Χιλάλ πιέζει για τη μεταγραφή του Ραφίνια

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αλ-Χιλάλ δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη την περίπτωση του Ραφίνια και μάλιστα δηλώνει αποφασισμένη να τον αποκτήσει μέσα σε αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, η επιθυμία του Βραζιλιάνου, προς το παρόν, είναι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν, αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Από τη μεριά τους, οι Καταλανοί δεν είναι ακόμη διατεθειμένοι να εγκρίνουν την πώληση του διεθνή επιθετικού, παρά την υπογραφή του Άντονι Γκόρντον, αλλά και την επικείμενη άφιξη του Καρίμ Αντεγιέμι, για τον οποίον δαπανήθηκαν περίπου 25 εκατομμύρια.

«Όσον αφορά τον Ραφίνια, υπάρχει ένας σύλλογος που έχει εμμονή μαζί του: η Αλ Χιλάλ. Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας θέλει να φέρει τον Ραφίνια στη Σαουδική Αραβία, αλλά προς το παρόν, η επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Αυτή τη στιγμή, ο Ραφίνια είναι πλήρως συγκεντρωμένος στην Μπάρτσα».

«Η κατάσταση θα μπορούσε να εξελιχθεί αργότερα το καλοκαίρι και αν κάποια μέρα ο Ραφίνια αποφασίσει να ανοίξει την πόρτα για μια μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία, θα το κάνει γνωστό. Αλλά σήμερα, η προτεραιότητά του παραμένει η Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Ρομάνο στην διαδικτυακή του εκπομπή.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας θεωρούν τον 29χρονο εξτρέμ ως αναπόσπαστο μέρος των σχεδίων τους και, παρά τα προβλήματα τραυματισμών του την περασμένη σεζόν, ο Χάνσι Φλικ τον εμπιστεύεται πολύ και τον θεωρεί ως έναν από τους εξέχοντες ηγέτες της ομάδας.

To Top