ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανάλυση της Γουέστ Χαμ: “O Σίλβα έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με τον Άρη…” (photo)

Η Γουέστ Χαμ ανέλυσε το ντεμπούτο του Σιαντέ Σίλβα με την φανέλα του Άρη! Ο αγγλικός σύλλογος προχώρησε σε μία εκτενή αναφορά των όσων έκανε ο Πορτογάλος επιθετικός στο ντεμπούτο του, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει παραχωρηθεί δανεικός στους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν τα “σφυριά” στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

“Ο Σιαντέ Σίλβα έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στην Super League Ελλάδας για τον πρωτοπόρο Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Πορτογάλος ήρθε από τον πάγκο με κάτι λιγότερο από μισή ώρα να απομένει και βοήθησε τους Κιτρινόμαυρους να πάρουν μια σημαντική νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Έχοντας ανακάμψει από μια μακροχρόνια απουσία κι ένα ένα δυνατό τέλος στη σεζόν της Premier League 2 το 2019/20, ο 23χρονος Σίλβα μετακόμισε στον Άρη στις αρχές Οκτωβρίου, όπου και φιλοδοξεί να πάρει πιο πολλά ανταγωνιστικά λεπτά, την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο ελληνικός σύλλογος συνέχισε το καλό ξεκίνημα της σεζόν, με πέντε νίκες σε έξι αγώνες κι έχει προβάδισμα τριών πόντων έναντι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Αθήνα,  στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ντεμπούτο του Σίλβα ήρθε  σε έναν αγώνα στον οποίο η ομάδα του κυριάρχησε σε μεγάλο βαθμό στο στάδιο Κλεάνθης Βικελίδης, με το γκολ της νίκης να έρχεται στο 55ο λεπτό, καθώς ο αμυντικός του Αστέρα, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από σέντρα του Μπρούνο Γκάμα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός χρησιμοποιήθηκε στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης και λίγο μετά την είσοδό του έκανε μία εντυπωσιακή κούρσα από τη μεσαία γραμμή, μπήκε στην περιοχή, αλλά έκανε ένα χαμηλό σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο Σίλβα έδειξε έπειτα κυνήγησε με μεγάλη ταχύτητα μία πάσα του Μπρούνο Γκάμα, νίκησε τον προσωπικό αντίπαλό τους μέσα στην περιοχή, αλλά στο σουτ του η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Επίσης λίγο αργότερα έδωσε μία υπέροχη πάσα στον Δημήτρη Μάνο, αλλά το δυνατό σουτ του τελευταίου βρήκε σε σώματα και η μπάλα απομακρύνθηκε.

“Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία”, είπε η Σίλβα μετά. “Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν το 100 τοις εκατό από εμένα – δίνω το 100 τοις εκατό σε κάθε παιχνίδι και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε βελτίωση. Αυτό πρέπει να κάνουμε – να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα – και να παίζουμε καλύτερα κάθε εβδομάδα”.

To Top