Η ανάλυση της τεσσάρας του γυναικείου ποδοσφαίρου!

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη έκανε εύκολο το απόγευμά της, κερδίζοντας την ΑΕΛ 4-0 για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το τμήμα του Άρη ανέλυσε το παιχνίδι, όπως αυτό εξελίχθηκε: «Οι κίτρινες μπήκαν πολύ δυνατά και επιθετικά στο παιχνίδι, πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα και χάνοντας δύο ευκαιρίες στα πρώτα δύο λεπτά του αγώνα με την Γιέλενα Ντιμιτρίεβιτς και την Δέσποινα Χατζηνικολάου. Η πίεση αυτή απέδωσε γρήγορα καρπούς και στο 5’ της αναμέτρησης η Χριστίνα Κοκοβιάδου με σουτ έκανε το 1-0 υπέρ του ΑΡΗ!

Στην συνέχεια και στο 15’ η Δέσποινα Χατζηνικολάου με σουτ έκανε δύο τα τέρματα του ΑΡΗ. Τα κορίτσια του ΑΡΗ συνέχισαν και άλλο την πίεση τους και στο 22’ είχαν δοκάρι με σουτ της Γιέλενα Ντιμιτρίεβιτς μετά από ωραία πάσα της Δήμητρας Παντελιάδου. Στο 28’ ήρθε και το τρίτο γκολ για τις κίτρινες με ωραίο δυνατό σουτ της Δέσποινας Χατζηνικολάου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Έτσι, οι κίτρινες πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο , ο ΑΡΗΣ έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και δεν κινδύνεψε σε καμία φάση. Στο 80’ της αναμέτρησης οι κίτρινες πέτυχαν το τέταρτο τους γκολ με κεφαλιά της Γιάσνα Τζόρτζεβιτς,μετά από μια πολύ ομαδική προσπάθεια και μετά από πάσα-ασίστ της Δήμητρας Παντελιάδου! Έτσι, οι κίτρινες νίκησαν με 4-0 την Α.Ε. Λάρισας και πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Επόμενος αγώνας για τα κορίτσια του ΑΡΗ είναι στις 4/11/2018 εκτός έδρας με την Προοδευτική Περάματος Ιωαννίνων,ο πρώτος εκτός έδρας αγώνας για τις κίτρινες, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής 2018-2019!

ΑΡΗΣ (Ισμπιλίρ Μέρτ):Γαβριηλίδου(τερματοφύλακας), Τζόρτζεβιτς, Ντιμιτρίεβιτς,Παντελιάδου(89’ Μίμη),Κατιρτζίδου,Χατζηνικολάου(68’ Τσαυταρίδου),Μαντατζή(αρχηγός)(82’ Βουτσά),Πασπάλη,Γεωργαντζή, Παράσχου,Κοκοβιάδου(75’ Ζήγρα).

Αποστολή:Μαργαρίτη(τερματοφύλακας),Λέντη,Τσιτσιά.

To Top