ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ανάλυση της Super League: Σερί με πέντε συνεχόμενες νίκες του Άρη επί του Αστέρα!

Πέντε διαδοχικές νίκες με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης εντός και εκτός έδρας έχει ο Άρης, ο οποίος επικράτησε στα δύο τελευταία μεταξύ τους στην Αρκαδία και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ, αφού οι αναμετρήσεις τους ολοκληρώθηκαν με νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 2-0.

Η ανάλυση της Super League αναλυτικά:

Για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια εντός και εκτός έδρας ο Άρης δεν είχε δεχθεί ούτε τέρμα από τον Αστέρα και αυτό συνέβη στο φετινό παιχνίδι τους για τον Α’ Γύρο, το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη 3-2 για τους Κίτρινους στη Θεσσαλονίκη.

Η τελευταία νίκη του Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα ήταν στις 20 Ιανουαρίου 2021, όταν επικράτησε με 2-1 παρότι στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 1-0. Από τότε υπήρξαν οκτώ παιχνίδια μεταξύ τους για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, στα οποία υπήρξε μια ισοπαλία και επτά νίκες του Άρη.

Παρά τις τελευταίες θετικές επιδόσεις του Άρη, ο νικητής στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Τρίπολη είναι η ισοπαλία, αφού έχουν σημειωθεί πέντε στις 13 αναμετρήσεις τους, ενώ υπάρχουν και από τέσσερις νίκες για τις δύο ομάδες.

Η ευρύτερη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Άρη είναι το 4-0 της σεζόν 2008-09 με τους Μπαστιά, Μαρσελάο, Καούνο και Καρντόσο να σημειώνουν τα γκολ. Από την άλλη, ο Άρης έφυγε από το γήπεδο με ένα εντυπωσιακό 3-0 στις 11 Φεβρουαρίου 2019 χάρη στα τέρματα των Λάρσον, Ντιγκινί και Μ. Γκαρσία.

Είναι εντυπωσιακό πως κανείς ποδοσφαιριστής δεν έχει παραπάνω από ένα γκολ σε αυτές τις αναμετρήσεις, ενώ μόνο ο Κόκε το 2019-10 και 2010-11 βρήκε δίχτυα για δύο διαδοχικά ματς μέσα στην Τρίπολη.

13 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 15-16

To Top