Η ανάλυση του αντιπάλου: Ποιότητα έχει, εμπειρία έχει, ομάδα δεν έχει (ακόμα) ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος κάνει το χειρότερο ξεκίνημα εδώ και δεκαετίες, κυρίως γιατί “πληρώνει” το γεγονός ότι η ομάδα του φτιάχτηκε ουσιαστικά αφού είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όμως το σημερινό του ρόστερ διαθέτει παίκτες που θα ζήλευαν πολλοί, γι’ αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τον Άρη.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι έμπειρος σε κοουτσάρισμα ομάδων με τέτοια προβλήματα και ξέρει να διαχειρίζεται ανάλογες καταστάσεις. Έχει στην διάθεσή του δύο Έλληνες παίκτες που και ποιότητα διαθέτουν και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα όπως ο Βασίλης Ξανθόπουλος και ο Δημήτρης Βεργίνης, ενώ προστέθηκε στο ρόστερ και ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, επιστρέφοντας στην ομάδα που έκανε καριέρα.

Οι ξένοι του Πανιωνίου μόνο… άγραφοι δεν είναι. Ο Λουκ Χάνκοκ, σμολ φόργουορντ, είναι εξαιρετικός σουτέρ και πολυτιμότερος παίκτης στο φάιναλ φορ του NCAA δύο χρόνια πριν με το Λούιβιλ του θρυλικού Ρικ Πιτίνο. Ο Γκέιμπ Προύιτ είναι γνωστός από την θητεία του στο Ρέθυμνο και αποτέλεσε το καλοκαίρι στόχο του Άρη πριν επιλεγεί ο Τόρεϊ Τόμας. Ο Γιάροσλαβ Κορόλεφ, πάουερ φόργουορντ με εξαιρετικό περιφερειακό σουτ, ήταν Νο12 στο ντραφτ του 2005, έχει παίξει στην ΤΣΣΚΑ και στο ΝΒΑ με τους Κλίπερς. Ο Γουίλ Κόλεμαν και ο Τόνι Γουντς είναι σέντερ με όλη τη σημασία της λέξης, με καλό παιχνίδι μέσα στη ρακέτα και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ρόστερ του Πανιωνίου δεν είναι άσχημο, κάθε άλλο. Απλώς αυτοί οι ποιοτικοί παίκτες δεν έχουν γίνει ακόμα ομάδα και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Άρης σήμερα, παρουσιάζοντας ο ίδιος το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο.

To Top