ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανάλυση του Αντώνη Πακαλίδη στο PRESSARIS: Φυσιολογική ενδεκάδα, αναμενόμενο αποτέλεσμα…

Όταν κυριαρχεί η λογική τότε όλα γίνονται εύκολα. Μία ενδεκάδα με τους παίκτες στις θέσεις που μπορούν να προσφέρουν, έχει τη δυνατότητα να ανατρέπει σκορ στο ημίχρονο, να σκοράρει για να κλειδώσει τη νίκη, να κρατάει τον αντίπαλο μακριά από την εστία. Αυτό έκανε ο ΑΡΗΣ και κέρδισε τον Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Με ψυχραιμία διαχειρίστηκε το εις βάρος του σκορ, δούλεψε την ανάπτυξη του έξω από την περιοχή, έτρεξε σε κάθε επίθεση και φυσικά στο τέλος δικαιώθηκε. Καλή εμφάνιση για τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου.

Η συνεισφορά του Νταρίντα , για ακόμα ένα παιχνίδι, ήταν σημαντική. Σκόραρε, έτρεξε, δημιούργησε, έκοψε. Ολοκληρωτική εμφάνιση χωρίς λάθη. Ο Ματέο σ’ αυτό το παιχνίδι έδειξε πιο έτοιμος, με θετική διάθεση και διεισδυτικός όταν χρειάστηκε. Το γκολ που πέτυχε ήταν αποτέλεσμα της κίνησης του μέσα στην περιοχή. Καλό το timing για τον αργεντίνο. Ο Καμαρά «έσπασε» το ρόδι για φέτος. Στο πρώτο ημίχρονο είχε προβλήματα από τα μαρκαρίσματα, στο δεύτερο βρήκε τη στιγμή και σκόραρε , με άνεση. Η assist πιστώνεται στον Καμάτσο , που έκανε μία συμπαθητική εμφάνιση.

Το ξεκίνημα τον play offs βρίσκει τον ΑΡΗ στην 5η θέση, κάτι που σίγουρα δεν χαροποιεί ιδιαίτερα. Έστω κι έτσι ο στόχος της Ευρώπης είναι ανοιχτός. Η ελπίδα που υπάρχει είναι να καταφέρει να κερδίσει παιχνίδια στο μίνι πρωτάθλημα, ώστε να πετύχει γρήγορα την έξοδο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τα θέματα της ομάδας τα έχω γράψει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει λόγος να ξαναειπωθούν. Το μόνο που μένει είναι οι εμφανίσεις της ομάδας να γίνουν καλύτερες και ανταγωνιστικές. Ο κόσμος θέλει να δει τον ΑΡΗ να προσπαθεί, να μοχθεί , να κερδίζει. Κάθε παιχνίδι θα είναι μία ευκαιρία για εξιλέωση των όσο ζήσαμε τη σεζόν που τελείωσε.

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός , στον ΑΡΗ οι επόμενοι μήνες θα ήθελα να γίνουν φάρμακο για να βελτιωθεί η κατάσταση και να μπουν οι βάσεις για την επόμενη χρονιά.

To Top