Η ανάλυση του Foxbet στο Ρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Τεράστιο ντέρμπι μίσους στη Μαδρίτη το βράδυ του Σαββάτου, με την ντεφορμέ Ρεάλ να υποδέχεται τη μισή συμπολίτισσα Ατλέτικο, η οποία βρίσκει τα πατήματα της. Διαβάστε την ανάλυση του Foxbet και τις εκτιμήσεις μας.

Ρεάλ Μαδρίτης

Τραγική εμφάνιση στην έδρα της Σεβίλλης και κολακευτική ήττα με 3-0, καθώς βάσει εμφάνισης θα μπορούσε να έχει δεχθεί άλλα τόσα. Αποκαρδιωτική εικόνα, λες και ήταν ομαδούλα της σειράς, δίχως πάθος, αλληλοκαλύψεις και νεύρο στο παιχνίδι της. Ότι ήθελαν έκαναν οι μεσοεπιθετικοί της Σεβίλλης με το τελικό σκορ να έχει διαμορφωθεί από το ημίχρονο. Απείλησε λίγο στο δεύτερο, αλλά δίχως κάτι το ιδιαίτερο. Ο Λοπετέγκι δεν κρύφτηκε και τόνισε σε δηλώσεις του μετά το ματς, ότι δεν άξιζε τίποτα παραπάνω η ομάδα του. Ήταν η δεύτερη διαδοχική κακή εμφάνιση, καθώς είχε προηγηθεί το 1-0 επί της Εσπανιόλ, όπου μπορεί να κέρδισε, αλλά η άμυνα της είχε θέματα ξανά. Δεν θα υποδεχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την Ατλέτικο στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης.

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλο πλήγμα με τον Ίσκο (5/1), ο οποίος έκανε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και δεν θα είναι διαθέσιμος για τον επόμενο ένα μήνα. Δεν υπολογίζεται ο μπακ Μαρσέλο (5/0), ο οποίος χτύπησε κόντρα στη Σεβίλλη. Ο έτερος μπακ Καρβαχάλ (4/0) είναι εξαιρετικά αμφίβολος και δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει το μεγάλο ντέρμπι. Σημαντικά προβλήματα για τον Λοπετέγκι, με την άμυνα του να έχει ήδη θέματα. Την Τρίτη ταξιδεύει στην Ρωσία να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Κουρτουά – Οντριοθόλα, Ράμος, Βαράν, Νάτσο – Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς – Μπέιλ, Μπενζεμά, Ασένσιο

Ατλέτικο Μαδρίτης

Έχει πάρει τα πάνω της για τα καλά η Ατλέτικο, η οποία πήρε την 3η σερί νίκη της, με το εύκολο 3-0 επί της Ουέσκα μεσοβδόμαδα. Μπήκε αποφασισμένη να το «καθαρίσει» από νωρίς για να σκεφτεί την Ρεάλ και ακριβώς αυτό έκανε. Τρία γκολ από το 16’ μέχρι το 33’ και τέλος το ματς. Έπειτα έκανε συντήρηση δυνάμεων για το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί. Δείχνει να βρίσκει ρυθμό, έπειτα από το μουδιασμένο ξεκίνημα της, ενώ «έσφιξε» και την άμυνα της, όπου δεχόταν γκολ σταθερά στις πρώτες αγωνιστικές. «Δεν μας ξεγελά το 3-0 στο Σεβίλλη – Ρεάλ. Ποτέ δεν κρίνω έναν αντίπαλο από ένα αποτέλεσμα. Θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο στο Μπερναμπέου», τα λόγια του Σιμεόνε.

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά τραυματίας ο αμυντικός Σάβιτς (3/0), που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης του. Ο μπακ Χουανφράν (4/0) επιστρέφει στην ενδεκάδα, καθώς είχε μείνει εκτός με την Ουέσκα για να πάρει ανάσες. Επιστρέφουν κανονικά τώρα όλοι οι βασικοί για το μεγάλο ντέρμπι. Έχει κερδίσει ήδη μια φορά την Ρεάλ φέτος, στο Σούπερ Καπ του καλοκαιριού και θέλει να το επαναλάβει τώρα. Την Τετάρτη θα υποδεχθεί Κλαμπ Μπριζ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Όμπλακ – Χουανφράν, Χιμένεθ, Γοδίν, Φελίπε Λουίς – Σαούλ, Κόκε, Ρόντρι, Λεμάρ – Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα

Δες τα προγνωστικό για το Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης στο foxbet

To Top