ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ανάμνηση και ο απολογισμός του κόουτς Μπουσβάρου για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος Εφήβων

Ο Δημήτρης Μπουσβάρος, μέχρι πέρσι προπονητής των υποδομών του μπασκετικού Άρη, θυμάται την κατάκτηση του τίτλου στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο facebook: «Πέρασε ,ένας χρόνος σαν νερό ,και οι φωτογραφίες ξεπροβάλλουν για να μας θυμίζουν ξεχωριστές στιγμές ,που μοιάζουν τόσο κοντά μα και τόσο μακριά ταυτόχρονα.

Που είναι λοιπόν όλα τα παιδιά από αυτήν την Πρωταθλήτρια ομάδα, σήμερα;

Ο Γιάννης και ο Κώστας συνεχίζουν στην Ανδρική Ομάδα του Άρη ,παίρνοντας χρόνο σε κάποια παιχνίδια .Ειδικά ο Γιάννης έχει βρει κάποιο ρόλο(στον οποίο έχει ανταποκριθεί πολύ καλά πιστεύω για πρώτη χρονιά) .Ο Κώστας πήρε κι αυτός συμμετοχές χρονικά και δείχνει να βρίσκει τα βήματα του

Ο Βαλάντης μετακόμισε στην Δάφνη (θυγατρική του Περιστερίου) στην Α2 ,έχοντας βασικό ρόλο στην ομάδα του με πλούσια συμμετοχή και κοιτά το μέλλον .

Ο Όμηρος συνεχίζει στην Εφηβική Ομάδα ,έχοντας πάρει κι αυτός κάποιες συμμετοχές στην Α1 με την Ανδρική Ομάδα του Άρη ,αφήνοντας πολύ καλές υποσχέσεις.

Ο Δημήτρης παίζει στην Δόξα Λευκάδας στη Β Εθνική .Ο Γιώργος στη Νορβηγία για σπουδές αλλά ασχολείται με το μπάσκετ ενεργά εκεί .Ο Νίκος είναι στο Κορωπί στη Γ Εθνική ,κι ο Λάμπρος καθιερώνεται στους Ίκαρους Τρικάλων στη Γ Εθνική ενώ ο Γιώργος ο Δεληγκάρης στον Πολύγυρο στη Β Εθνική .

Από τους πιό μικρούς ο Ανέστης ,ο Θοδωρής ,ο Τόλης συνεχίζουν κι αυτοί με τους Εφήβους ,ενώ ο Στέργιος επέστρεψε στους Ίκαρους Γιαννιτσών .

Μια χρονιά που πραγματικά μας άφησε ,όλους τις καλύτερες αναμνήσεις ,όχι τόσο για τους τίτλους αλλά για το Μπάσκετ και την ΟΜΑΔΑ .Τις σχέσεις που κτίζεις στον αθλητισμό δεν τις βρίσκεις πουθενά πραγματικά .

Και είναι αυτές οι σχέσεις που μας δίνουν κουράγια για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δύσκολες και ιδιαίτερες στιγμές που ζούμε.

Να είμαστε όλοι Υγιείς».

To Top