Η επ΄ αόριστον αναβολή της Football League λόγω οικονομικής ασφυξίας και η άγνοια του Στεφανίδη!

Θα… καθυστερήσουν να μπουν στα γήπεδα οι ομάδες της Football League! Αν και αρχικά η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Σεπτεμβρίου, εν τέλει όλα δείχνουν πως πάμε ολοταχώς για αναβολή!

Όπως μετέδωσε το sport-fm.gr: “Στο σημερινό Δ.Σ της Λίγκας φαίνεται πως πάρθηκε η απόφαση να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να αναβληθεί η εκκίνησή του, λόγω των αρκετών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.

Η μείωση της χορηγίας του ΟΠΑΠ, αλλά και γενικά τα μειωμένα έσοδα για τις ΠΑΕ, κάνουν σχεδόν αδύνατο -βάσει των μέχρι στιγμής δεδομένων- το να βγει η χρονιά για τους περισσότερους συλλόγους και άπαντες ελπίζουν με την επ’ αόριστο αναβολή να βρεθεί μια λύση. Μέσα στην ημέρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση απ’ τη διοργανώτρια αρχή”.

Μέσα σε αυτή την περιγραφή της οικονομικής ασφυξίας, ο Στεφανίδης προφανώς (από τη στιγμή που όλοι πιστεύουν ότι δεν λειτουργούσε ιδιοτελώς, αλλά προς όφελος του συλλόγου και της βιωσιμότητας), είτε βρισκόταν σε… παράλληλο σύμπαν, είτε είχε άγνοια, όταν είχε προαναγγέλλει έσοδα από ΟΠΑΠ, τηλεοπτικά κτλ, ικανά να καλύψουν μεγάλο μέρος από τον ήδη καταχρεωμένο Άρη.

Eίναι χαρακτηριστικό ότι κάθε ομάδα προβλέπεται να πάρει περίπου 150.000 ευρώ απο ΟΠΑΠ και ΟΤΕ!

To Top