ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αναβολή λειτουργεί θετικά για τραυματίες και αγωνιστική ετοιμότητα

Η αναβολή της 14ης αγωνιστικής, πρώτης του δεύτερου γύρου στην οποία ο Άρης ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα αντιμετωπίζεται θετικά από τους κιτρινόμαυρους…

Ο λόγος είναι ξεκάθαρος: θα δώσει χρόνο σε αρκετούς τραυματίες που εξακολουθεί να έχει ο Άρης αλλά και για ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται για την επιστροφή τους μετά από μακρά απουσία.

Ποδοσφαιριστές, όπως οι Ρουπ, Φεράρι και Σαβέριο θα έχουν περισσότερο χρόνο να επανενταχθούν στην ομάδα, δίνοντας τρεις επιπλέον λύσεις στους κιτρινόμαυρους για τα δυο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Λαμία.

Παράλληλα, θα δώσει την ευκαιρία στον Άκη Μάντζιο να ρίξει με μεγαλύτερη άνεση χρόνου στην αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, σε ζητήματα που έχει εντοπίσει ότι χρειάζονται βελτίωση. Στον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα είχε μια αξιόπιστη εικόνα στον μεσοαμυντικό τομέα, αλλά σίγουρα εκείνο που δίνει τις νίκες είναι το γκολ, με το τεχνικό τιμ να καλείται να βρει τους τρόπους για να έρθει.

Άλλωστε στους αγώνες που έρχονται με δεδομένη την ανάγκη για νίκες και βαθμούς, οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να είναι αποτελεσματικοί.

To Top