ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αναζήτηση επιθετικού στον Άρη και η περίπτωση του Χόλμπεργκ…

Χθεσινό δημοσίευμα από την Σουηδία επιβεβαιώνει πως ο Άρης διατηρεί στη λίστα του τον Κάλλε Χόλμπεργκ της Νόρκεπινγκ, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούν έναν επιθετικό περιοχής για τη νέα σεζόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μπορεί ακόμα να μην έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση, αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη για την επόμενη σεζόν, όμως θεωρείται βέβαιο πως οι “κιτρινόμαυροι” θα αναζητήσουν έναν φορ που θα κάνει την διαφορά.

Οι ιθύνοντες του Άρη αναζητούν έναν επιθετικό από το πάνω ράφι, προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη ασφάλεια για τη θέση την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η περίπτωση του Κάλλε Χόλμπεργκ βρίσκεται στη λίστα των “κιτρινόμαυρων”, όμως δεν πρόκειται να προχωρήσει αν η Νόρκεπινγκ δεν δείξει ρεαλισμό και δεν ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις της. Άλλωστε, είναι αναγκασμένη να το κάνει, καθώς ο παίκτης δηλώνει δημόσια σε συνεντεύξεις του πως θέλει να πάρει μεταγραφή. Επομένως, από τη στιγμή που δεν θέλει να παραμείνει στην ομάδα, θα τον χάσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, δίχως να κερδίσει το παραμικρό…

Η πίεση αυτή που της ασκεί ο παίκτης, πρόκειται να είναι ιδιαιτέρως καθοριστική ενόψει καλοκαιριού. Από τη μία δεν αγωνίζεται βασικός, καθώς φέτος είναι δεύτερη επιλογή στη θέση του φορ και από την άλλη μπορεί να φέρει στα ταμεία της ένα μικρό, αλλά αξιοπρεπέστατο ποσό. Σε καμία των περιπτώσεων πάντως τις 500.000 ευρώ που θέλει η Νόρκεπινγκ αυτή τη στιγμή! Απαιτήσεις μη ρεαλιστικές, που αποσκοπούν απλά στο μεγαλύτερο δυνατό κέρδος, σε ενδεχόμενο “παζάρια”…

Ο 26χρονος φορ έχει τα στοιχεία που θα βοηθήσουν σημαντικά τον Άρη, καθώς προέρχεται από ένα ίδιου επιπέδου πρωτάθλημα, με το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό της Σουηδίας, ενώ έχει και το μεγάλο κίνητρο του να αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του.

Στα “συν” της περίπτωσής του, το γεγονός πως έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, δηλαδή τον Μάρτιν Νταλίν. Ο εκπρόσωπος των δύο φέρεται να έχει συναντηθεί με τους ανθρώπους του Άρη, ακόμα και στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες για να συζητηθούν οι δύο περιπτώσεις (θυμηθείτε ΕΔΩ).

To Top