ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αναζήτηση του Άρη για την μεσαία γραμμή και το μέλλον του Μπάσα…

Η μεταγραφική αναζήτηση του Άρη συνεχίζεται ενόψει της στελέχωσης του ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι “κιτρινόμαυροι” μέχρι στιγμής έχουν καλύψει ορισμένα πρωταρχικά τους “θέλω”, όπως ο σέντερ φορ (Ιντέγε), το δεξί μπακ (Σούντγκρεν) και ένα από τα… “οκτάρια” (Ντουάρτε), εφόσον χρησιμοποιηθεί το 4-3-3.

Θέλουν άμεσα να κλείσουν έναν εξτρέμ (φαβορί ο Ντάνιελ Μαντσίνι), ενδεχομένως και δεύτερο, ενώ αναζητείται κι ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να δώσει βοήθειες στη θέση του “κόφτη” αλλά και πιο μπροστά.

Με στοιχεία διαφορετικά από αυτά του Μανώλη Σιώπη. Δηλαδή με περισσότερο ύψος, προκειμένου να μην υστερεί σε αυτό το σκέλος ο Άρης και η μεσαία του γραμμή κυρίως.

Η αναζήτηση αυτή, ενδέχεται να επηρεάσει το μέλλον του Μιτζέν Μπάσα στους “κιτρινόμαυρους”. Ο ρόλος του ενδεχομένως να μικρύνει ακόμα περισσότερο, όπως συνέβη και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, όπου έχασε τη θέση του από τους Σιώπη και Ματίγια.

Εφόσον δεν θελήσει να συμβιβαστεί με αυτόν τον νέο του ρόλο, υπάρχει όλη η καλή διάθεση από πλευράς Άρη να συμφωνήσει με την όποια επιλογή του. Άλλωστε, είναι ένα πρόσωπο που τυγχάνει της απόλυτης εκτίμησης όλων μέσα στην ομάδα.

Ο διεθνής Αλβανός μέσος θα κληθεί τα επόμενα 24ωρα να πάρει την οριστική του απόφαση και αν αυτή είναι να αποχωρήσει, θα γίνει απόλυτα σεβαστή από τους “κιτρινόμαυρους”.

To Top