Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το αιματηρό επεισόδιο στην Τούμπα

Νέες λεπτομέρειες για την αιματηρή επίθεση που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου στην Τούμπα και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας γυναίκας από τον 49χρονου εν διαστάσει συζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αποκαλύπτει με ανακοίνωση της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα, πρωινές ώρες, 49χρονος Έλληνας, εισήλθε σε κατάστημα – ανθοπωλείο στην περιοχή της Τούμπας, όπου εργαζόταν η εν διαστάσει σύζυγός του και έβαλε εναντίον της με καραμπίνα, ενώ στη συνέχεια της επέφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι χρησιμοποιώντας τον κορμό του όπλου.

Η παθούσα μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο σε κεφάλι και θώρακα.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, της ΕΚΑΜ και διαπραγματευτές που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη τραυματισμένο στο υπόγειο του καταστήματος, καθώς αυτοπυροβολήθηκε μετά την πράξη του. Δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα που χρησιμοποίησε, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο 49χρονος άντρας νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για φωτογράφιση και εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

To Top