Η ανακοίνωση του Super 3 για την εκδρομή στο Βουκουρέστι

Με ανακοίνωση του, ο Super 3 δίνει πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή στο Βουκουρέστι για το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου.

Αναλυτικά:

“O SUPER 3 ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για την εκδρομή στο Βουκουρέστι για τον επαναληπτικό αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Κεντρικός SUPER 3 θα είναι ανοιχτός σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ και την ΔΕΥΤΕΡΑ μετά τις 19:30 για όσα αδέρφια ενδιαφέρονται για εγγραφές και πληροφορίες. Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Δευτέρα το βράδυ.

Η εκδρομή θα είναι οδική αυθημερόν. Για λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος της εκδρομής, τις ώρες αναχώρησεις και για κρατήσεις όπως επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ με τον Κεντρικό SUPER 3 καθώς και με τους κατά τόπους συνδέσμους της επαρχίας.

Μετά από πολλά χρόνια, δίνεται η ευκαιρία στον λαό του ΑΡΗ για μία οδική ευρωπαϊκή εκδρομή. Τις προηγούμενες χρονιές, λόγω των αντιπάλων σε απομακρυσμένες περιοχές ( Ισραήλ, Καζακστάν, Νορβηγία, κτλπα) δεν είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε την εμπειρία του εκτός έδρας και της εκδρομής. ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ. Ζεσταίνουμε τις μηχανές και ετοιμαζόμαστε για απόβαση στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας. Το Βουκουρέστι θα γίνει κιτρινόμαυρο και το στάδιο της Ραπίντ Βουκουρεστίου θα θυμίζει Χαριλάου.

Καλούμε όλο το κόσμο να δηλώσει συμμετοχή και να ζήσουμε μαζί την πρόκριση που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο Ευρωπαικό όνειρο.
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ…
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ SUPER 3”.

To Top