ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αναμενόμενη συμφωνία με τον Κουέστα και το ρεκόρ (photos)

Μία υπογραφή του Χουλιάν Κουέστα που θα τον κάνει να ριζώσει στο Χαριλάου θα συνδυαστεί με ένα ρεκόρ. Θα είναι η έκτη του χρονιά στον Άρη.

Οι διοικούντες τον Άρη έχουν προτείνει στον Ισπανό πορτιέρο νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και στις πρώτες επαφές που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές διαπιστώθηκε μια μικρή διαφορά που όπως όλα δείχνουν θα ξεπεραστεί και αυτή. Ο Κουέστα ζήτησε τριετές συμβόλαιο καθώς έχει στο μυαλό του να ολοκληρώσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους και να “κρεμάσει τα γάντια του” στη Θεσσαλονίκη.

Η επιθυμία άλλωστε και των δύο πλευρών είναι κοινή. Να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Κουέστα θα έχει την ευκαιρία να γράψει το δικό του ρεκόρ. Ήδη έχει μπει σε μια ξεχωριστή λίστα ποδοσφαιριστών καθώς έχει συμπληρώσει 139 συμμετοχές σε επίπεδο Superleague 1, ξεπερνώντας άλλους δύο ξένους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, τον Ντάρσι Νέτο και τον Χαβίτο.

Στόχος του πλέον είναι να ξεπεράσει τον Σέρχιο Κόκε που είναι δεύτερος στη σχετική λίστα των ξένων παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές , έχοντας 140, ενώ ακολουθεί ο Μιλόγεβιτς με 149.

Η φετινή του παρουσία:

Όλες του οι συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη εδώ:

To Top