ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αναμονή της επιστροφής του Ενκουλού και ο… Οντουμπάτζιο

Ο Νικολά Ενκουλού ανεβάζει ρυθμούς και ετοιμάζεται τις επόμενες μέρες να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα δίνοντας μια ακόμη λύση στην κιτρινόμαυρη άμυνα.

Η αναμονή της επιστροφής του είναι δεδομένη, με τον Άλαν Πάρντιου να ξεκαθαρίζει μετά τον αγώνα με τον Αστέρα, ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή στην αμυντική γραμμή. “Δεν θα γίνει κίνηση. O Ενκουλού έχει αποθεραπευτεί γρηγορότερα απ’ ότι περιμέναμε. Ήδη τρέχει. Η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να αποκτήσει και τέταρτο κεντρικό αμυντικό”, όπως είπε χαρακτηριστικά καταγράφοντας την κατάσταση που υπάρχει, ενώ συμπλήρωσε ότι: “Το κενό θα καλυφθεί με τον Οντουμπάτζιο και τον Πίρσμαν”.

Για πρώτη φορά έβαλε στο… κάδρο τον Οντουμπάτζιο, σε ένα ρόλο κεντρικού αμυντικού στην λογική προφανώς μια αμυντικής διάταξης με τρεις στόπερ. Βέβαια, ο Άγγλος έχει εξαιρετική παρουσία στα τελευταία παιχνίδια ως δεξιός αμυντικός και δεν έχει δώσει δείγματα γραφής ως στόπερ.

Σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένο, ότι ο Πάρντιου θέλει την άμεση επιστροφή του Ενκουλού, ποντάροντας σε μια αξιόπιστη και έμπειρη λύση για το κέντρο της άμυνας, εκεί όπου κυριαρχεί το δίδυμο Μπράμπετς, Φαμπιάνο.

To Top