ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αναμονή της Super League και το πολύ αισιόδοξο σενάριο για επανέναρξη στα μέσα Μαΐου

Σενάρια που αναφέρουν ως πιθανή ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League την 16η Μαΐου, είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, καθώς επίσης και ότι την προσεχή Δευτέρα έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ των 14 ΠΑΕ του συνεταιρισμού προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της διοργάνωσης.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Μέχρι στιγμής καμία ΠΑΕ δεν έχει ειδοποιηθεί για τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα, κάτι όμως που είναι πιθανό να συμβεί κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα.Για να γίνει Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης στην Super League, θα πρέπει να υπάρξουν κάποια δεδομένα.

Αυτά θα προκύψουν από τις τηλεδιασκέψεις που γίνονται αυτές τις μέρες με Ευρωπαίους σε επίπεδο Λιγκών και θα κορυφωθούν την Παρασκευή, ενώ πιθανό είναι να τραβήξουν και ως την Δευτέρα. Όταν ολοκληρωθούν αυτές οι διαβουλεύσεις και οι Λίγκες θα έχουν καταλήξει σε έναν σχεδιασμό, μια κοινή γραμμή ή έστω σε κάποιες προβλέψεις (αφού ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για την εξέλιξη του κορωνοϊού και την κατάσταση μετά από έναν ή δύο μήνες) τότε θα μιλήσουν και οι ομάδες μεταξύ τους.

Το βέβαιο είναι πως όλες οι Λίγκες παλεύουν για να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα κανονικά και να μην τα αφήσουν στη μέση.

Ωστόσο, η εκτίμηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή για το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι πως μοιάζει από δύσκολο έως απίθανο να δούμε επανέναρξη των αγώνων στις 16 Μαΐου, όπως κυκλοφορεί εσχάτως. Βέβαιο είναι επίσης, ότι τουλάχιστον ως τις 30 Απριλίου δεν πρόκειται να γίνει καμία προπόνηση στις ομάδες.

To Top