ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ανανέωση του Δεληζήση και τα δεδομένα για τους δανεικούς Σίλβα και Ιωάννου

Aπό το υπάρχον ρόστερ του Άρη, με συμβόλαιο δεσμεύονται και για την επόμενη σεζον όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση των Γιώργο Δεληζήση και τους δύο δανεικούς.

Το συμβόλαιο του αρχηγού των “κιτρινόμαυρων” ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου, όμως πολύ νωρίτερα θα γίνει η ανανέωσή του.

Οι δύο πλευρές έχουν εκφράσει την αμοιβαία επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν και όλα θα δρομολογηθούν τις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά τους δανεικούς, διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τους Σιαντέ Σίλβα και Νικόλα Ιωάννου. Οι πιθανότητες να παραμείνουν στον Άρη, την δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι πολλές.

Αρχικά, γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το ban κι αν ο Άρης θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές ή όχι κι έπειτα, είναι και το αγωνιστικό τους “ταμείο”.

Αμφότεροι, είναι ποδοσφαιριστές με ταλέντο, όμως για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να έχουν μία σταθερή πορεία, ώστε να έχουν ήδη πείσει τους ιθύνοντες του Άρη να κάνουν άμεσα την κίνησή τους για να τους κρατήσουν, εφόσον θα έχουν το δικαίωμα των μεταγραφών.

Το ταλέντο τους δεν αμφισβητείται, ωστόσο, οι εμφανίσεις τους είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Όλα δείχνουν πως θα επιστρέψουν σε Γουέστ Χαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ και ανάλογα με τα προαναφερθέντα δεδομένα, θα παρθεί και ανάλογη απόφαση από πλευράς Άρη, για τις περιπτώσεις τους.

To Top