ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανασκόπηση της χρονιάς του Άρη μέσα από τα μάτια της Λίγκας

Ανασκόπηση στην πορεία των ομάδων του πρωταθλήματος κάνει η Super League, με αναλυτική αναφορά στον Άρη.

Αναλυτικότερα:

“Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις νίκες στα πρώτα πέντε παιχνίδια του, ακριβώς όπως είχε κάνει και την προηγούμενη σεζόν.

Η πρώτη ήττα της σεζόν, την 2η αγωνιστική στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 3-1 οδήγησε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, όπως είχε συμβεί παραδόξως και την προηγούμενη σεζόν πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ.

Ένα σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα στη συνέχεια τον διατήρησαν σε όλη την πορεία του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League στην τροχιά των Stoiximan Playoffs και παρά τις διαδοχικές ήττες προς το τέλος του πρωταθλήματος παρέμεινε στη θέση του και εξουδετέρωσε την απειλή του Βόλου για την πέμπτη θέση με τη νίκη του με 3-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Το ξεκίνημα στα Stoiximan Playoffs δεν ήταν το ιδανικό, με τρεις ήττες αλλά όπως και πέρσι έκανε την πρώτη του νίκη μακριά από την έδρα του. Κατέκτησε άνετα την 5η θέση, για τρίτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ το 2020-21 και το 2021-22 βρισκόταν στην 3η θέση.

ΘΕΣΗ: 5η

ΝΙΚΕΣ: 15

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ: 6

ΗΤΤΕΣ: 15

ΤΕΡΜΑΤΑ ΥΠΕΡ: 55

ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΤΑ: 41

ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ: ΑΡΗΣ – ΛΑΜΙΑ 5-0

Ο Χέρμαν Μπούργος κάθισε στον πάγκο της ομάδας για δύο αγωνιστικές αυτή τη σεζόν και η πορεία του στον Άρη, η οποία είχε ξεκινήσει στις 23 Φεβρουαρίου 2022 ολοκληρώθηκε έπειτα από συνολικά 15 αναμετρήσεις (9-2-4).

Ο Απόστολος Τερζής κλήθηκε ως “υπηρεσιακή” λύση για δύο αναμετρήσεις και έπειτα από το Άρης – ΠΑΟΚ 0-0 και το Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2, έδωσε τη θέση του στον Άγγλο, Άλαν Πάρντιου.

Η ήττα από τον Ιωνικό στη Νίκαια, με 1-0, έφερε το διαζύγιο και τον Απόστολο Τερζή πλέον ως μόνιμη λύση. Ο Πάρντιου εγκατέλειψε την Ελλάδα έπειτα από 17 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα (7-3-7) και ο Τερζής από εκείνο το σημείο και πέρα έκλεισε τη χρονιά με 6 νίκες – 2 ισοπαλίες – 7 ήττες.

To Top