ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… ανατρεπτική φιλοσοφία του Πάρντιου: “Δεν πιστεύω στα συμβόλαια, δεν φοβάμαι την απόλυση”

«Δεν πιστεύω στα συμβόλαια. Το πιο σημαντικό είναι η προσωπική σχέση». Η ανατρεπτική φιλοσοφία του Άλαν Πάρντιου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Δεν είναι και συχνό να ακούς από έναν έμπειρο προπονητή, με θητεία χρόνων σε Ρέντινγκ, Γουέστ Χαμ, Τσάρλτον, Σοαυθάμπτον, Νιούκαστλ, Κρίσταλ Πάλας, Γουέστ Μπρομ, Ντεν Χααχ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ότι τα… συμβόλαια δεν αποτελούν πανάκεια, αλλά οι προσωπικές σχέσεις.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σημαντικό να αισθάνομαι άνετα κι εγώ. Αν ήμουν νεότερος πιθανότατα δεν θα υπέγραφα αυτή τη συμφωνία. Θα έλεγα ότι θέλω τουλάχιστον δύο χρόνια. Αλλά δεν έχω πρόβλημα. Είμαι έμπειρος προπονητής. Αν χάσω τη δουλειά μου εδώ, θα βρω αλλού. Δεν φοβάμαι την απόλυση” όπως είπε, υπογραμμίζοντας σε ότι αφορά τις σχέσεις του με τον Άρη πια:

“Έχω έναν νέο σε ηλικία πρόεδρο, που θέλει να κερδίζει. Στο τέλος της χρονιάς, ό,τι και να γίνει, θα καθίσουμε και θα συζητήσουμε. Τι θέλεις να κάνουμε; Είδες τι μπορώ να κάνω εγώ. Μπορεί να πει ότι θέλει άλλον προπονητή. Κανένα πρόβλημα. Δεν είναι εγώ ή ο πρόεδρος. Είναι γενικά για μια καλή κατάσταση για το κλαμπ. Να καθίσουμε και να δούμε στο τέλος τι θέλουμε και που μπορούμε να πάμε. Μπορεί να πω εγώ ότι ζήτησα 2-3 πράγματα και δεν έγιναν, φεύγω. Ή ο πρόεδρος να πει, έπρεπε να τερματίσουμε πιο ψηλά, γεια σου. Δεν πιστεύω στα συμβόλαια. Το πιο σημαντικό είναι η προσωπική σχέση».

To Top