ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ανατροπή δεδομένων που φέρνει τον Άρη “αγκαλιά” με την αδειοδότηση – Την επόμενη εβδομάδα κρίνονται όλα

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η πρόθεση της ΕΕΑ να αλλάξει γνώμη και να χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα στην Βέροια, είναι πλέον κοινό μυστικό.

Οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τώρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Εξέλιξη που ικανοποιεί απόλυτα και τον Άρη, καθώς γίνεται πλέον ξεκάθαρο με κάθε επισημότητα, αυτό που μονίμως υποστήριζε το τελευταίο διάστημα ο Θοδωρής Καρυπίδης. Ότι έχει, δηλαδή, απεμπλακεί οριστικά από τη Βέροια, προχωρώντας στην μεταβίβαση των μετοχών που είχε στην κατοχή του.

Η καταγγελία των Τρικάλων περί εικονικής μεταβίβασης της Βέροιας απορρίφθηκε πανηγυρικά, με τους ιθύνοντες του Άρη να προχωρούν πλέον δίχως εμπόδια στην εξασφάλιση της δικής τους αδειοδότησης.

Την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη, θα βρεθεί ενώπιον της ΕΕΑ η ΠΑΕ Άρης, όπου θα καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα (πόθεν έσχες κτλ) που αφορούν την αδερφή του Θοδωρή Καρυπίδη, Ειρήνη, η οποία εμφανίζεται ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης.

Η αισιοδοξία για την θετική έκβαση είναι δεδομένη, κάτι που πηγάζει από τα ίδια τα μέλη της Επιτροπής, τα οποία τονίζουν, πως εφόσον ο φάκελος δεν έχει ατέλειες η αδειοδότηση είναι καθαρά τυπικού χαρακτήρα. 

To Top