ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανοιχτή γραμμή ΠΑΕ-αρχών για να τιμωρηθεί η… ζούγκλα και η αξιοπρεπής στάση του Καρυπίδη

Η ζούγκλα του ΟΑΚΑ και τα όσα έγιναν στον ημιτελικό αγώνα ΑΕΚ-Άρης είναι ξεκάθαρο ότι επιβάλλουν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών-νταήδων… Την ίδια ώρα μπορεί η ΠΑΕ Άρης ή κάποιος από τα στελέχη της (πλην των δηλώσεων Ένινγκ, Δεληζήση και Σάσα) να μην έχουν τοποθετηθεί ή να μην έχει βγει μια ανακοίνωση, αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχει δράση από τους κιτρινόμαυρους.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις και τις ενέργειες της δικαιοσύνης και είναι σε ανοιχτή γραμμή με τις αρχές προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες. Η έκθεση του παρατηρητή, το φύλλο αγώνα και η παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα δρομολόγησαν τις εξελίξεις για να καθίσουν στο σκαμνί όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση.

Ο Άρης δεν μένει μόνο σε αυτό, αλλά συμβάλει στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και συνεργάζεται με τις αρχές, χωρίς να παίρνει προς το παρόν δημόσια θέση, καθαρά για λόγους τακτικής, ώστε να βγει κερδισμένη η ΠΑΕ στην ουσία της υπόθεσης και όχι στον τομέα των εντυπώσεων.

Από κει και πέρα, πρέπει να τονιστεί η γενικότερη αξιοπρεπής στάση που κράτησε ο Θόδωρος Καρυπίδης από την πρώτη στιγμή της επίθεσης και των προπηλακισμών από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και των… συνοδών του. Ο κιτρινόμαυρος παράγοντας προτίμησε να κρατήσει την στάση που κράτησε, δεν έπεσε στο επίπεδο του… πεζοδρομίου, την ώρα που η ομάδα έδινε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα και ειδικά από την στιγμή που είχε απέναντί του έναν 70χρονο. Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της έντασης και ενώ ήταν περιτριγυρισμένος από την… φρουρά, ο ίδιος ο Μελισσανίδης επικαλέστηκε την ηλικία του ζητώντας να μην “απαντήσει” ο Καρυπίδης!

To Top