ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Η ανομία στο μεγαλείο της σε βάρος του Άρη”!

Μια ακόμη επιστολή από φίλο αναγνώστη έφτασε στο PRESSARIS, όπου γίνεται “κατάθεση” της αγωνίας του για το ποδοσφαιρικό Άρη.

Τίτλος της επιστολής: “Η ανομία στο μεγαλείο της σε βάρος του Άρη”!

Διαβάστε εδώ τι αναφέρει ο αναγνώστης μας Ι.Τ.:

“Φέτος, για τον μη προβιβασμό της ομάδος δεν έφταιξε μόνο η κακή αγωνιστική και εξωαγωνιστική εικόνα της, έφταιξαν και τα εξωαγωνιστικα παιχνίδια που έπαιξαν οι πρόεδροι και παράγοντες των περισσότερων ομάδων της Football League και της Super League σε βάρος του ΑΡΗ.

Πέρα όμως από αυτούς τους “πεντακάθαρους” παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έλλειψε και η πλήρης άγνοια του κράτους και της πολιτείας για την εφαρμογή και την τήρηση των νόμων.

Άλλωστε η εφαρμογή των νόμων από τους αρμόδιους γίνεται μόνο οπότε υπάρχει συμφέρον, κάτι το οποίο δεν θα εξασφάλιζαν αν ανέβαινε κατηγορία φέτος ο ΑΡΗΣ.

Πιο αναλυτικά όμως :

1) Η Λαμία αγωνίστηκε σε αγώνα πρωταθλήματος (Λαμία-Σπάρτη) με 6 ξένους παίκτες παρόλο που η προκήρυξη του πρωταθλήματος προβλέπει πως κάθε ομάδα έχει δικαίωμα  κατά την διάρκεια του αγώνα να χρησιμοποιεί 5 ξένους. Η ποινή για την παράβαση της προκήρυξης είναι -6 βαθμοί κάτι το οποίο φέρνει τον Άρη στην δεύτερη θέση και την Λαμία στην 3η.

2) Η βαθμολογία της Super League δεν επικυρώνεται, κρατώντας τον διεφθαρμένο Λεβαδειακο αυτού του “πεντακαθαρου” πρόεδρου (Κομπότη) με τα 240 εισιτήρια μέσο όρο τον χρόνο στο κόλπο της παραμονής πάρα το γεγονός ότι η ομάδα έχει ήδη υποβιβαστεί.
3) Σύμφωνα με την UEFA ο αγώνας μεταξύ Λαμίας και Απόλλων Σμύρνης είναι χειραγωγημένος κάτι το οποίο προβλέπει υποβιβασμό και των δύο εμπλεκομένων ομάδων αλλά εννοείται πως και αυτή η υπόθεση θα καταλήξει σε ένα από τα συρτάρια της ΕΠΟ και δεν θα εκδικαστεί ποτέ γιατί πιθανή εκδίκαση θα οδηγήσει τον ΑΡΗ στην άνοδο

4) Πάνω από 50 ματς του πρωταθλήματος της Football League είναι ύποπτα για χειραγώγηση, στα οποία προφανώς έχουν συμμετοχή οι ομάδες του Απόλλων Σμύρνης και της Λαμίας καθώς φέτος είδαμε παίκτες των αντιπάλων ομάδων να παίζουν “βόλεϊ” μέσα στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να εννοηθουν αυτές οι δύο “πεντακάθαρες” ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πάντως οτιδήποτε άλλο και να γράψουμε, ξέρουμε ότι στο τέλος η εφαρμογή και η τήρηση των νόμων δεν πρόκειται να επιτευχθεί πότε προς το συμφέρον του ΑΡΗ γιατί πολύ απλά κάποιοι δεν μας θέλουν δυνατούς και ανεξάρτητους”!

To Top