ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αντίστροφη μέτρηση για το βασικό στάδιο και τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα…

Η προετοιμασία του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει από την περασμένη Τετάρτη με τον Σάββα Παντελίδη να περιμένει την ενσωμάτωση των νεοαποκτηθέντων, αλλά και τις επόμενες μεταγραφές…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σε εννέα μέρες από σήμερα η ομάδα θα βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και όπως είναι λογικό ο προπονητής του Άρη θέλει το διάστημα 1-13 Ιουλίου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του!

Όλους όσους θα υπολογίζει για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, με την ΑΕΛ Λεμεσού στις 25 Ιουλίου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η αντίστροφη μέτρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει με τον προπονητή του Άρη να περιμένει στις προπονήσεις τους αδειούχους Ντουάρτε, Λάρσον, τους διεθνείς (Μπάσα-Κόρχουτ) και φυσικά σίγουρα μερικές ακόμα μεταγραφές!

Τις επόμενες μέρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, ο Αυστριακός γκολκίπερ Φαμπιάν Έμαν, προκειμένου και αυτός να ξεκινήσει προπονήσεις με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται ενίσχυση στα εξτρέμ, εκεί όπου δεσπόζουν οι περιπτώσεις των Μαντσίνι-Φετφατζίδη, την οριστική εξέλιξη με τον Ροζ, προκειμένου και αυτός να ξεκινήσει προπονήσεις, εξέλιξη στο θέμα της απόκτησης ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού και αν θα υπάρξει κι άλλη μεταγραφή στα χα.

To Top