ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αντίστροφη μέτρηση του Κουέστα για το ιστορικό ρεκόρ και οι… 2064 κιτρινόμαυρες μέρες!

Κόντρα στην ΑΕΚ ο Χούλιαν Κουέστα ισοφάρισε ένα ιστορικό ρεκόρ με τον Άρη. Κόντρα στην ΑΕΚ πάλι θα έχει τη δυνατότητα να το ξεπεράσει και να μείνει στην κορυφή.

Ο Χούλιαν Κουέστα έχει «ριζώσει» στον Άρη ζώντας σπουδαίες στιγμές και μετράει αντίστροφα για ακόμη μεγαλύτερες διανύοντας τον 6ο χρόνο παρουσίας του στους «κιτρινόμαυρους». Στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ ο 33χρονος γκολκίπερ κατέγραψε την 187η συμμετοχή του με τη φανέλα του Άρη.

Ισοφάρισε σε συμμετοχές τον Αρτούρ Λεκμπέλο που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Πάλι κόντρα στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά στο «Κ. Βικελίδης», ο αρχηγός του Άρη θα έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τον βετεράνο μέσο με την 188η συμμετοχή του να γράψει το όνομά του στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία.

Για να γίνει αυτό χρειάστηκαν (μέχρι και την Κυριακή 21 Απριλίου)… 2.064 μέρες στα κιτρινόμαυρα.

Ο Κουέστα έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στις 28/8/2018 κόντρα στην Λαμία (0-3), σε εκείνη τη μεγάλη επιστροφή του Άρη στη μεγάλη κατηγορία και δεν είναι τυχαίο που είναι έξι χρόνια στην ομάδα και είναι σταθερός, κάνοντας ρεκόρ συμμετοχών.

Για την ιστορία, στην τρίτη θέση της λίστας με τις περισσότερες συμμετοχές ξένων ποδοσφαιριστών με τη φανέλα του Άρη βρίσκεται ο Ντάρσι Νέτο με 186.

To Top