ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… αντεπίθεση για τις χιλιομετρικές αποστάσεις στα φιλικά του Άρη

Δημοσίευμα ανέφερε πως ο Άρης θα χρειαστεί να διανύσει 1.200 χιλιόμετρα για τα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία, με την εταιρία που ανέλαβε οργανωτικά την προετοιμασία, PR Sport, να απαντά με στοιχεία.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ενημερωθήκαμε σήμερα ότι σε ελληνική εφημερίδα υπάρχει σχόλιο με θέμα τις αποστάσεις που πρέπει να διανύσει η ομάδα του Άρη κατά την διαμονή της στην Ολλανδία για την 2η φάση της προετοιμασίας της την οποία και έχουμε αναλάβει ως εταιρία, σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια.
Συγκεκριμένα και με βεβαιότητα αναγράφεται ότι θα πρέπει να διανυθούν 1.200χλμ για τα 4 φιλικά παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν. Μάλιστα υπάρχει και κριτική περί “κακού προγραμματισμού“ και “στόχευση οικονομικού κέρδους” ενώ τονίζεται με έμφαση “ότι κάτι τέτοιο σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό για τον οργανισμό των ποδοσφαιριστών”
Θα μας επιτρέψει ο καλός ρεπόρτερ (δεν γνωρίζουμε ποιός είναι) να τον ρωτήσουμε αν οι αποστάσεις μετρήθηκαν με αφετηρία την Θεσσαλονίκη γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε.. Επίσης θα προτείναμε με ειλικρινή διάθεση ενημέρωσης και φιλικής συμβουλής να “κατεβάσει” στο κινητό του τηλέφωνο το “Google Maps” ένα χρήσιμο εργαλείο της εποχής μας ή άλλο εφάμιλο το οποίο θα έδινε άμεσα όλες τις απαντήσεις.
Στην ουσία του θέματος, παραθέτουμε αναλυτικά τις αποστάσεις από το ξενοδοχείο που θα διαμείνει η ομάδα ώστε να ενημερωθεί όποιος ενδιαφέρεται:
1. Στις 27/8 και με γνώμονα τους αθλητές κατόπιν απαίτησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η απόσταση για τον Ολυμπιακό Στάδιο της Αμβέρσας είναι 67χλμ και με κακό σενάριο κίνησης 1 ώρα οδήγηση. (KFCO BEERSCHOT)
2. Στις 31/8 (4 ημέρες μετά!) η απόσταση για το γήπεδο στο Doetinchem είναι 165χλμ και με κακό σενάριο κίνησης είναι 1:45 λεπτά (De Graafschap FC)
3. Στις 3/8 η απόσταση για την Χάγη είναι 83χλμ και με κακό σενάριο κίνησης είναι 1:10 λεπτά (ADO Den Haag)
4. Στις 4/8 η απόσταση για το Willem είναι 47χλμ και με κακό σενάριο κίνησης 40 λεπτά (Willem II)

Συνολικά λοιπόν μιλάμε για 362χλμ και η ελάχιστη δυνατή ώρα εντός λεωφορείου.

Θα θέλαμε τέλος να τονίσουμε ότι η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με την PR Sport έγινε μετά από ενδελεχή έλεγχο της εταιρίας μας όπου και αποδείχθηκε εμπειρία 18 ετών ενώ μόνο φέτος έχουμε διοργανώσει ήδη εννέα προετοιμασίες και πάνω από 30 φιλικά παιχνίδια.

Μόλις εχθές ο Διευθύνων Σύμβουλος της NK Lokomotiv Zagreb με δημόσια ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε την εταιρία μας για την παραμονή της ομάδας του στην Ολλανδία και Βέλγιο με την Κροατική αποστολή να διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα του ΑΡΗ. Στην αναφορά περί “οικονομικού οφέλους” απαντάμε πως η ARIS F.C. / Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ (OFFICIAL) έχει προεξοφλήσει ΟΛΕΣ τις οικονομικές της υποχρεώσεις όπως αυτές διατυπώνονται χρονικά και οικονομικά στο συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει.
Είμαστε στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για οποιαδήποτε ενημέρωση που μας επιτρέπεται από την ΠΑΕ να παρέχουμε..

Jacco Jansen
CEO/Owner
PR Sport”

To Top