ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αντιμετώπιση του Μποχωρίδη θα δημιουργήσει ευκαιρίες για τους υπόλοιπους

Το Περιστέρι προφανώς και αιφνιδιάστηκε την περασμένη βδομάδα από τον “χείμαρρο” Μποχωρίδη. Το Ρέθυμνο σήμερα θα είναι υποψιασμένο και επικεντρωμένο πάνω στον αρχηγό, κάτι που σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν χώροι για να δράσουν οι υπόλοιποι. Και θα πρέπει να είναι έτοιμοι…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο προηγούμενος αντίπαλος του Άρη δεν μπορούσε να γνωρίζει σε ποια αγωνιστική κατάσταση ήταν ο Μποχωρίδης κατά την επιστροφή του στην δράση μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Το Ρέθυμνο έχει πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορεί να κάνει στο παρκέ ο διεθνής γκαρντ και είναι προφανές ότι η αμυντική λειτουργία του θα είναι προσαρμοσμένη πάνω στον Μποχωρίδη.

Αυτό είναι ένα πρώτο πλεονέκτημα για τον Άρη, διότι έχει παίκτες που μπορούν να εκμεταλλευτούν όλους τους χώρους και τις καταστάσεις για να εκτελέσουν είτε με διείσδυση (Μπράουν, Μόρις), είτε με σουτ (Μπράουν, Γκετσεβίτσιους), είτε με παιχνίδι μέσα στη ρακέτα (Ντραγκίτσεβιτς, Μιλόσεβιτς, Φιτζπάτρικ).

Ο Άρης θα πρέπει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο όλα όσα θα δώσει η άμυνα του Ρεθύμνου όσο θα είναι επικεντρωμένη στον Μποχωρίδη, που μπορεί να μετατραπεί σε πρωταγωνιστή των κίτρινων ακόμα κι αν δεν σκοράρει +20 πόντους όπως κάνει μέχρι στιγμής.

To Top