Η αξία στο combo και το 1.95!

Πολλές επιλογές για να πάμε ταμείο, μας δίνει το κουπόνι της Παρασκευής. Έχουμε εκ νέου δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα γκολ είναι εκείνα που θα μας δώσουν δυνατά πονταρίσματα για να πληρωθούμε.

Αννόβερο – Λειψία

Άντεξε όσο μπορούσε στην έδρα της Ντόρτμουντ το Αννόβερο, μετά το 60′ όμως κατέρρευσε και ηττήθηκε 5-1. Δεν άξιζε τόσο βαρύ σκορ στη Βεστφαλία, ενώ ακολούθησε η αναμενόμενη απόλυση του Αντρέ Μπράιτενραϊτερ. Στο σημερινό πάει με τον Τόμας Ντολ στον πάγκο, επιλογή που είναι ρίσκο για τους Σάξονες. Στον αντίποδα, η Λειψία έκανε επίδειξη δύναμης στο Ντίσελντορφ, και επιβλήθηκε πολύ άνετα με σκορ 4-0 της Φορτούνα. Μάλιστα, στο πρώτο τέταρτο είχε σκοράρει τρεις φορές. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι αυτό ήταν ένα από τα λίγα εκτός έδρας που έβγαλε τόσο πειστική εικόνα. Λογικά, ούτε σήμερα θα έχει πρόβλημα κόντρα σε μια ομάδα που είναι στα… μέτρα της. Πάμε με το διπλό σε combo με το over 2.5.

Ουέσκα – Βαγιαδολίδ

Ήταν μαχητική η Ουέσκα στην έδρα της Σοσιεδάδ και απέσπασε το 0-0. Αυτό, ήταν το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα μετά από οκτώ συνεχόμενες ήττες. Ακόμα βέβαια βρίσκεται αρκετά πίσω στη βαθμολογία, αφού απέχει έντεκα βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής. Από την άλλη, η Βαγιαδολίδ πήρε πολύ μεγάλη ανάσα με το 2-1 επί της Θέλτα στην έδρα της. Ξέφυγε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και το ζητούμενο είναι να έχει ανάλογη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν επιθετικά σήμερα. Για το λόγο αυτό περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και είναι πολύ πιθανό το αμφίσκορο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον stoiximan, θα τα βρεις στο Stoiximatikesetaireies.gr

To Top