ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αξία των φιλικών με Ολυμπιακό και Ιωνικό

Ο Άρης, μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη από την Αυστρία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, θα δώσει δύο ακόμη φιλικά με Ολυμπιακό και Ιωνικό.

Οι δυο αυτές αναμετρήσεις, έχουν η κάθε μια τη δική της αξία.

Αρχικά στο ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει τη Δευτέρα, ο Χερμάν Μπούργος θα έχει τη δυνατότητα να δει όλους τους παίκτες οι οποίοι αποκτήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, να παίρνουν λεπτά συμμετοχής.

Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάγιο και Καμάτσο, δεν μετέβησαν στην Αυστρία, καθότι αποκτήθηκαν λίγες ημέρες πριν επιστρέψει η ομάδα και θα είναι η πρώτη φορά που θα πάρουν αγωνιστικά λεπτά, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Πέμπτη, οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό στο τελευταίο φιλικό πριν από τα επίσημα παιχνίδια με την Γκόμελ για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Το σύνολο του Δημήτρη Σπανού έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την Γκόμελ, είναι μια ομάδα που δίνει περισσότερη έμφαση στην άμυνα της και δεν αφήνει ανοιχτούς χώρους στον αντίπαλο, όπως και οι περισσότερες ομάδες που θα βρει στο δρόμο του ο Άρης στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Θα είναι οπότε ένα δυνατό τεστ για τον Χερμάν Μπούργος, προκειμένου να τεστάρει για τελευταία φορά την ετοιμότητα της ομάδας του και να καταλήξει στους παίκτες οι οποίοι θα ξεκινήσουν βασικοί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στις 21 Ιουλίου.

To Top