ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αξιολόγηση του ρόστερ, προτεραιότητα του Σάββα Παντελίδη…

Ο Σάββας Παντελίδης έχει αναλάβει εδώ και δύο ημέρες την τεχνική ηγεσία του Άρη, πραγματοποιώντας μάλιστα και τις πρώτες του προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στην επίσημη παρουσίασή του, ο 53χρονος κόουτς, είχε τονίσει πως παρότι έχει εικόνα του φετινού Άρη (τον αντιμετώπισε στο πρωτάθλημα γνωρίζοντας την ήττα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”), είναι απαραίτητο να προχωρήσει σε μία νέα αξιολόγηση του ρόστερ.

Αυτό που επί της ουσίας θέλει είναι να αποκτήσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, ώστε να γνωρίζει επακριβώς τι μπορεί να περιμένει από τον καθένα εντός αγωνιστικού χώρου.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει οι αποφάσεις του να είναι βιαστικές, γι αυτό και σε μεγάλο βαθμό, το πρώτο διάστημα θα εμπιστευτεί ποδοσφαιριστές που είχαν “κερδίσει” σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη και του προκατόχου του, Πάκο Ερέρα.

Ωστόσο, επιθυμία του είναι μέσα σε λίγες εβδομάδες, σταδιακά, να περάσει κομμάτια της δικής του φιλοσοφίας, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει τα στοιχεία που της έλειψαν και τα οποία ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει.

 

To Top