Η απάντηση με σοκαριστικές φωτογραφίες! (photos)

Πρόσφατα οι οπαδοί των Λέικερς «έκραξαν» τον Στιβ Νας που αν και τραυματίας και εκτός δράσης παίζει γκολφ. Ο ίδιος τους απάντησε με ανοιχτή επιστολή στο facebook.

Τον τελευταίο καιρό, οι οπαδοί της Γιουβέντους σχολιάζουν αρνητικά τον… άφαντο Σιμόνε Πέπε, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του εδώ και δύο χρόνια υποφέροντας από σοβαρούς τραυματισμούς. Κι εκείνος τους απάντησε όχι μόνο με μήνυμα στο facebook αλλά και με σοκαριστικές φωτογραφίες οι οποίες αποδεικνύουν πως ο Ιταλός μέσος δεν προσποιούνταν τον τραυματία, όπως τον κατηγορούσαν!

«Μετά από δυόμιση χρόνια που πέρασαν με το να σκέφτομαι μόνο την θεραπεία μου και το πώς θα επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα, θέλω να πω δυο λόγια. Μέχρι τώρα δεν έχω απαντήσει στις φήμες που αφορούσαν την απουσία μου, γι’ αυτό αποφάσισα να το κάνω τώρα με κάποιες “σκληρές” εικόνες από τους τραυματισμούς μου.

 Πάρα πολλές ψευδείς φήμες είχαν ακουστεί κατά καιρούς και νομίζω ήρθε η ώρα να σπάσω τη σιωπή μου από σεβασμό για την οικογένειά μου. Ξέρω ότι οι περισσότεροι από τους οπαδούς είναι μαζί μου και το ένιωσα στο γήπεδο που άκουσα το χειροκρότημά τους. Θέλω επίσης να δώσω δημοσίως τα συγχαρητήρια μου στους συμπαίκτες μου που έδειξαν την αξία μας. Τώρα επιτέλους είμαι καλά και είμαι ευτυχής που είμαι στη διάθεση του προπονητή».
Simone Pepe added 3 new photos.

Athlete · 211,326 Likes

· 17 hrs ·

Dopo due anni e mezzo passati a pensare solo a curarmi e tornare il più presto possibile ad essere un calciatore mi sento di scrivere questo breve comunicato per dire la mia.

Fino ad ora non mi sono mai soffermato sulle chiacchiere che si sono fatte intorno a me in merito alla mia assenza però ora voglio dire la mia e lo faccio mostrandovi in modo “crudo” le immagini di cio che è stato il mio infortunio.

Troppe le voci false e cattive che mi sono arrivate all’orecchio in ques

See More

Dal primo infortunio del 21 luglio 2012 mi sono operato il 27 febbraio 2013 e questa è la foto del giorno dopo l’operazione.
A metà aprile 2013 ho tolto le graffette.
E questa è la mia gamba adesso…
Πηγή: sentragoal.gr
To Top