ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η απάντηση στο “παιδομάζωμα”! Ο Άρης (Κ15) στο φάιναλ φορ!

Με ισοπαλία στην Ξάνθη, ο Άρης (Κ15) στο φάιναλ φορ! Μια πολύ μεγάλη επιτυχία, ξεχωριστής σημασίας για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, μια και τα παιδιά που “γεννήθηκαν” στο γνωστό… παιδομάζωμα, έδωσαν την δική τους απάντηση μέσα στο γήπεδο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Την ώρα που η προπαγάνδα σε αυτήν την πόλη ήθελε “μια ομάδα, μια πόλη” με σημαδεμένη τράπουλα, κάποια δεκάχρονια παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, τόλμησαν να υπηρετήσουν το “σήμα” και μαζί με την προσπάθεια ανασυγκρότησης ανθρώπων, όπως ο Δημήτρης Καραμανλής και ο Πάνος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες τους, έβαλαν πλάτη για να “γεννηθεί” το μέλλον.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Άρη μετά την σημερινή ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Ξάνθη, “κλείδωσε” την 2η θέση στο Βόρειο όμιλο και επί της ουσίας την συμμετοχή της στο πανελλήνιο φάιναλ φορ, μαζί με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία με βάση τα μεγάλα μπάτζετ εκατομμυρίων ευρώ των αντιπάλων και γενικά το τί έγινε σε αυτήν την πόλη τα προηγούμενα χρόνια.

Το χρυσό γκολ του Άρη στο 70′ ο Παναγίδης.

Συνθεση: (Ηλιοπουλος) Γεωργιαδης, Στεφανιδης, Κοτινακης, Ταλκα, Βακουφτσης, Τσιατσιος, Ξανθοπουλος(60′ Λευθερουδης), Παναγιδης, Χατζηιωαννου(’75 Καραμανλης), Τσερα(75′ Συμεωνιδης), Κασαπιδης(70′ Καραγκιοζακης).

To Top