Η απάντηση του Αμπιντάλ στις κατηγορίες

Με γραπτή του δήλωση ο Ερίκ Αμπιντάλ διαψεύδει τις αποκαλύψεις ισπανικής εφημερίδας πως το ήπαρ που του μεταμοσχεύτηκε ήταν προϊόν παράνομου εμπορίου οργάνων.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του παλαίμαχου Γάλλου αμυντικού και νυν τεχνικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα: «Αισθάνομαι υποχρεωμένος να επικοινωνήσω την ενόχληση και την λύπη μου σχετικά με τα νένα που δημοσιεύτηκαν σήμερα αναφορικά με την μεταμόσχευση ήπατος που έκανα.

Με όλο το σεβασμό προς την οικογένεια μου, την ιατρική ομάδα και αυτούς που βίωσαν ή βιώνουν ανάλογη κατάσταση θα ήθελα να απολογηθώ αν έστω και για μία στιγμή δημιουργήθηκαν αμφιβολίες. Ο ξάδερφός μου Ζεράρδ έδωσε το ήπαρ του για να μου σώσει τη ζωή και αληθινά του είμαι ευγνώμων για αυτό.

Οι υπάρχουσες διαδικασίες και τα σχετικά πρωτόκολλα ακολουθήθηκαν σε όλες τις στιγμές και όλα τα ιατρικά πειστήρια που το αποδεικνύουν είναι στην διάθεση όλων».

To Top