Η απάντηση του Ζλάταν για τον G.O.A.T. και η επιλογή του στο δίλημμα «Μέσι-Ρονάλντο»

Τον λόγο που θεωρεί κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο και στο δίλημμα «Μέσι-Ρονάλντο» θα επέλεγε τον Αργεντινό εξήγησε σε συνέντευξή του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Απαντήσεις σε κλασικά -αλλά πάντα ιντριγκαδόρικα- ερωτήματα για το ποδόσφαιρο έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός παραχώρησε συνέντευξη στην «Corriere Dello Sport» και ανάμεσα σε άλλα κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών και το δίλημμα «Μέσι ή Ρονάλντο».

Αναφερόμενος λοιπόν στο θέμα του G.O.A.T. είπε χαρακτηριστικά: Για μένα είναι ο Ρονάλντο, το “φαινόμενο”. Περισσότερο από τον Μαραντόνα; Δεν έχω ζήσει τον Μαραντόνα. Ίσως για άλλες γενιές είναι ο πιο καλός από όλους. Όμως πρόλαβα τον Ρονάλντο και ως παιδί τον μιμήθηκα. Προσπάθησα να το κάνω και συνέχισα».

Όσο για τον ποιον θα επέλεγε ανάμεσα στον Αργεντινό και τον Πορτογάλο σταρ, απάντησε: «Είναι και οι δύο πολύ δυνατοί. Θα ήταν μια δύσκολη επιλογή. Αν πρέπει να πω έναν, επιλέγω τον Μέσι γιατί έχω παίξει μαζί του, τον έχω δει από κοντά και ξέρω πως ό,τι κάνει, είναι από τη φύση του, δεν είναι χτισμένο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζλάταν έκανε ειδική αναφορά στον Μοχάμεντ Αλί, τονίζοντας ότι τον θεωρεί καλύτερο αθλητή όλων των εποχών. Κάτι που ισχύει, όπως τόνισε, «λόγω του χαρακτήρα του, της προσωπικότητάς του, του πόσο δυνατός ήταν. Έλεγε πράγματα και τα έκανε πράξη επίσης».

To Top