Η απάντηση του Ιωνικού μέσω βίντεο στις καταγγελίες του Εργοτέλη (video)

Ο Ιωνικός Νίκαιας επικράτησε χθες (19/5) του Εργοτέλη (2-1) στη Νίκαια, αποτέλεσμα που του χάρισε τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League 2 και την άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια» της χώρας.

Ωστόσο, το παιχνίδι στιγματίστηκε από τις καταγγελίες των Κρητικών και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργο Στειακάκη, ο οποίος έκανε λόγω για… ομηρία στην κερκίδα, μπράβους και προπηλακισμούς στους διαιτητές.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ενημερώθηκε από το υπουργείο Δημοσίας Τάξης για τα γεγονότα στο γήπεδο της Νίκαιας, ενώ ζήτησε την εισήγηση από τη ΔΕΑΒ για περαιτέρω ενέργειες.

Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε η απάντηση στον Εργοτέλη, από τον έτερο εμπλεκόμενο της υπόθεσης, Ιωνικό. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, η διοίκηση των Νικαιωτών έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την άφιξη της αποστολής των Κρητικών στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νεάπολης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης με την ΠΑΕ Εργοτέλης, την οποία εκτιμούμε ιδιαίτερα για το ήθος και την φιλοσοφία της, εξαιτίας κάποιων μεμονωμένων προσώπων και μεμονωμένων δηλώσεων, που με την στοχευμένη και προμελετημένη δημοσίευση σε συγκεκριμένα Μέσα, που όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τι συμφέροντα εξυπηρετούν, επιχειρούν να εκθέσουν την ΠΑΕ Ιωνικός.

Εμείς, θα απαντήσουμε με βιντεοληπτικό υλικό, ξεκινώντας από την άφιξη της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης, κατά την οποία τηρήθηκαν κατά γράμμα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες…».

To Top