ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η απάντηση του Κάμπορα στην φθηνή προπαγάνδα: «Το καλύτερο παιχνίδι μου με τον Άρη, μια χαρά η διαιτησία»

O Χαβιέ Κάμπορα έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο, παρ’ ό,τι όμως έχει περάσει μία επταετία από το παιχνίδι της καθαρής νίκης 2-0 του Αρη, απέναντι στον συμπολίτη, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει όσα συνέβησαν και έδωσε τις δικές του απαντήσεις στην προπαγάνδα των δήθεν “μακεδονομάχων” που δεν πέρασαν την… σέντρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από το μακρινό Ροζάριο, ο Αργεντινός μίλησε σε αθηναϊκό σάιτ και υπογράμμισε με έμφαση:

«Ηταν το καλύτερο παιχνίδι μου με τη φανέλα του Άρη και σίγουρα ένα από τα καλύτερα της καριέρας μου. Θυμάμαι ότι είχα χάσει και πέναλτι στο ξεκίνημα του αγώνα. Στη συνέχεια όμως πέτυχα δύο δύσκολα γκολ και φτάσαμε σε μία πολύ μεγάλη νίκη. Για τον κόσμο, για την ομάδα για όλους. Και οι δύο είχαμε πολύ καλές ομάδες τότε, με εξαιρετικούς παίκτες…»

Στη συνέχεια τόνισε πώς: «Ηταν μία χαρά η διαιτησία σε εκείνο το παιχνίδι, κανονική. Δεν θυμάμαι να είχε γίνει απολύτως τίποτα. Είχαν αποβληθεί προς το τέλος οι Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια, αλλά ήταν ένα ματς με δυνατές μονομαχίες, πολλά φάουλ, κλασικό ντέρμπι. Ήμασταν όμως καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Ο Άρης κι ο κόσμος του παραμένουν πάντα μέσα στην καρδιά μου, τους αγαπώ. Να ξέρετε ότι και τον σκύλο μου τον φωνάζω Άρη. Συνεχίζω να παρακολουθώ την πορεία της ομάδας, διαβάζω συχνά πώς τα πάει και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα βρίσκεται στη Superleague». 

Όσο για το τι του λείπει από την Ελλάδα είπε: «Τι μου λείπει; Όλα μου λείπουν! Από τον φρέντο καπουτσίνο… “λίγο γλυκό” (σ.σ. έτσι ακριβώς το ανέφερε), μέχρι τους φίλους μου -μιλάω ακόμα με τον Μαραγκό, τον Βεργώνη, αλλά κι άλλους παίκτες- τον κόσμο, τα πάντα. Η οικογένειά μου (σ.σ. έχει αγοράκια 9 και 6 ετών κι ένα κορίτσι 3 ετών) περνούσε πολύ όμορφα. Ξέρετε οι Αργεντινοί με τους Έλληνες έχουμε πολλά κοινά πράγματα, η θρησκεία, η ιδιοσυγκρασία, οι συνήθειες. Είχα έρθει πριν μερικούς μήνες για διακοπές, έκατσα 2 εβδομάδες στη Σαντορίνη, μία εβδομάδα στη Βέροια και μία στη Θεσσαλονίκη». 

To Top