Η απίθανη ιστορία του Τσάβι Φουέγο: Το πατρικό γράμμα που δεν τον έφερε στον Άρη και τον έκανε βασικό στη Βαλένθια! (photos)

Το καλοκαίρι του 2010 ο Άρης είχε συμφωνήσει μαζί του. Είχε πακετάρει τα πράγματά του για Θεσσαλονίκη, αλλά το γράμμα του πατέρα του, του άλλαξε την απόφαση. Ο Τσάβι Φουέγο δεν ενεργοποίησε τη συμφωνία του με τους κίτρινους, πήγε στη Ράγιο Βαγιεκάνο και από το 2013 είναι βασικός στην Βαλένθια!

O Ισπανός αμυντικός μέσος αποκάλυψε τη συμφωνία του με τους κίτρινους σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Levante της Βαλένθια. Είναι “νυχτερίδα” από το 2013, όταν αποκτήθηκε από την Ράγιο Βαγιεκάνο, την ομάδα που “κέρδισε” τον Άρη το καλοκαίρι του 2010! “Είχα πάρει την απόφαση να πάω στην Ελλάδα, αλλά ο πατέρας μου με έκανε να σκεφτώ διαφορετικά σε ένα κρίσιμο σημείο της καριέρας μου. Οι γονείς μου ήθελαν το καλύτερο για τον γιο τους και νομίζω ότι έκανα καλά που τον άκουσα. Τους ευχαριστώ, όπως και την σύζυγό μου και την κόρη μου που με κάνουν χαρούμενο και μου δίνουν σταθερότητα”, είπε ο Τσάβι Φουέγο, αναντικατάστατο μέλος της (τρίτης στη βαθμολογία με 60 βαθμούς πίσω μόνο από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ) Βαλένθια με 26 συμμετοχές φέτος, τις 25 ως βασικός!

Μετά από μια διετία στην Ουέλβα, το καλοκαίρι του 2010 ο Φουέγο έμεινε ελεύθερος. Αποδέχθηκε την πρόταση του Άρη, ετοιμάσε τα πράγματά του για την Θεσσαλονίκη, όμως την τελευταία στιγμή το γράμμα του πατέρα του, που δεν αποκάλυψε στη Levante τι του έγραφε, του άλλαξε την απόφαση.

Ο Φουέγο ακύρωσε το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ράγιο Βαγιεκάνο που τότε αγωνιζόταν σε Σεγκούντα Ντιβιζιόν και μετά από μια τριετία στο Βαγιέκας, επιβραβεύθηκε κάνοντας το παραπάνω βήμα. Συμβόλαιο με τη Βαλένθια, με την οποία φέτος είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Ο Άρης έχασε έναν παίκτη που ίσως θα έκανε τη διαφορά, θα τον… λάτρευαν οι οπαδοί γιατί διακρίνεται για την απαράμιλλη μαχητικότητά του και πιθανώς θα αποτελούσε αξιόλογο “περιουσιακό στοιχείο” για την ΠΑΕ.

To Top