slideshow-3

Η απίστευτη ιστορία του Αρειανού με τα επτά παιδιά, η ανταπόκριση του κόσμου και τα αντανακλαστικά της ΠΑΕ

Το μεγαλείο ενός λαού, μιας υγιούς αθλητικής οικογένειας, όπως είναι ο Άρης! Η απίστευτη ιστορία του Αρειανού με τα επτά παιδιά, η ανταπόκριση του κόσμου και τα αντανακλαστικά της ΠΑΕ Άρης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Βασίλης Δημακάκος σε ηλικία 40 χρόνων έχει μια οικογένεια με επτά παιδιά! Από 21 χρόνων μέχρι και τριών, τέσσερα αγόρια και τρία κορίτσια. Πιστός φίλος του Άρη, δεν χάνει παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, διαθέτει μια οικογένεια… γαλουχημένη με Άρη! Μέσα από την σελίδα “ΑΡΗΣ 1914, η ομάδα της καρδιάς μας” αναφέρθηκε στην αντικειμενική του δυσκολία να πάρει τέσσερα από τα παιδιά του στο γήπεδο, σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος τόσο ενόψει του αυριανού αγώνα, όσο και γενικότερα.

Το Yellow Radio ανέδειξε την ιστορία μέσα από την εκπομπή “Αθλητικό X-PRESS”, με τον ίδιο τον Δημακάκο να τονίζει on air ότι δεν ζητάει ελεημοσύνη, αλλά μια ορθολογική αντιμετώπιση της κατάστασης από την ΠΑΕ, ειδικά απέναντι σε γονείς με πολλά παιδιά. «Θέλω τα παιδιά μου να βιώσουν τον Αρειανοσύνη!», όπως είπε συγκλονίζοντας στα αέρα…

Όπως συγκλόνισε και η ανταπόκριση του κόσμου! Τα τηλέφωνα “έσπασαν” βρέθηκαν φίλοι της ομάδας που ακούγοντας τα λόγια του Βασίλη συγκινήθηκαν και μέσα στα πλαίσια της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας που είναι ο Άρης, προσφέρθηκαν να αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης. Άμεσα έδειξε αντανακλαστικά και η ΠΑΕ Άρης, αρχικά μετά από επικοινωνία του Θόδωρου Καρυπίδη με το στέλεχος της ΠΑΕ Αντώνη Τσαλουχίδη και τελικά με την παρέμβαση του υπεύθυνου γηπεδικών εγκαταστάσεων Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, έγινε γνωστό ότι η πολυμελής οικογένεια θα φιλοξενηθεί στις θέσεις των επισήμων!

Όλος ο Άρης λειτούργησε όπως μια πραγματική οικογένεια, με συναίσθημα, αλληλεγγύη και εκπέμποντας υγεία. Σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν να διαλύσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο για να εξυπηρετηθούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα και μόνο…

Διαβάστε εδώ μερικές από τα όσα είπε ο Δημακάκος στο Yellow Radio 92,8:

Μας έκανε εντύπωση η περίπτωση σου, εξήγησε μας τι συμβαίνει.

Έκανα μια σχετική δημοσίευση πάνω σε αυτό. Επειδή σκεφτόμουν χρόνια πως όλα μου τα παιδιά συνεχώς ζητάνε όπως είναι λογικό να πάμε στο γήπεδο, ή πηγαίνω μόνος μου στα κρυφά ή δεν πηγαίνω καθόλου. Κυρίως με τα αγόρια έχω το θέμα..

Περιέγραψε μας την κατάσταση..

Πάνω κάτω γνωρίζετε τι συμβαίνει σε μια πολυμελή οικογένεια, που καλώς ή κακώς εργάζεται μόνο ο ένας. Εγώ είχα όλη την καλή διάθεση και φυσικά δεν είμαι άτομο που θα παρακαλέσω ή θα «κλαφτώ» για να μπω στο γήπεδο, πρέπει να βρεθεί μια συνολική λύση και όχι μόνο για ένα παιχνίδι.

Πρέπει να υπάρξει μια σχετική μέριμνα και κίνηση από την ΠΑΕ Άρης για τέτοιες περιπτώσεις..

Εγώ δεν είμαι επαίτης, όταν ακούω σε άλλες χώρες για ανθρώπους που έχουν 12-13 παιδιά και ζουν αξιοπρεπώς, καταλαβαίνετε. Π.χ εγώ παίρνω καφέ απ’έξω και αρκετές φορές το θεωρώ πολυτέλεια.

Εσύ λοιπόν τι θέλεις να πετύχεις με αυτή την κίνηση;

Σε κάθε ματς του Άρη μου ζητάνε να πάμε. Αλλά δεν μπορώ να κάνω διακρίσεις και να πάω με ένα από τα παιδιά μου. Θέλουν φυσικά να νιώσουν την Αρειανοσύνη!

Έχεις έρθει σε επαφή με την ΠΑΕ Άρης;

Μίλησε με τον υπεύθυνο ναι, μου είπε πως οι μεγάλοι θα μπουν κανονικά ενώ για τα παιδιά είτε στην θύρα 4 είτε στην 5 να μπουν δωρεάν, οπότε είναι σαν να μου λένε πως πρέπει να πάω αναγκαστικά σε μια από τις δύο. Φυσικά εκτιμώ που μου απάντησε και έδωσε μια λύση γιατί θα μπορούσε π.χ να μην ασχοληθεί καν με το ζήτημα.

Εσύ σε ποια θύρα πηγαίνεις;

Πλέον έχω ξεπεράσει το ότι «θέλω να πηγαίνω και να βιώνω την βαβούρα και την καυτή ατμόσφαιρα», τώρα πηγαίνω στην 1. Τα παιδιά μου όμως θέλω να νιώσουν αυτή την ατμόσφαιρα και αυτό που συμβαίνει με τον Άρη. Δεν ξέρω αν γίνεται να υπάρξει κάποια μέριμνα από πλευράς ΠΑΕ, π.χ με μια οικογενειακό εισιτήριο..

Πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα από την ΠΑΕ Άρης προκειμένου να μείνουν κοντά τα μικρά Αρειανόπουλα κοντά στο γήπεδο..

Ακριβώς αυτό! Για αύριο σίγουρα έχει βρεθεί λύση και ευχαριστώ την ΠΑΕ Άρης για την ανταπόκριση.

 

To Top