ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απίστευτη ιστορία του Φαμπιάνο! Το “χρυσό” γκολ-τίτλου και η αεροπορική τραγωδία! (video)

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν “κουβαλάει” αρκετές σελίδες ποδοσφαιρικής ιστορίας στην καριέρα του, μια από αυτές, όμως μοιάζει απίστευτη… Πρόκειται για μια ποδοσφαιρική-ανθρώπινη ιστορία που διαδραματίστηκε το 2016 και την “κουβαλάει” μαζί του, μια ολόκληρη ζωή… 

Ίσως είναι το μεγαλύτερο “παράσημο” της καριέρας του, σε ένα απόλυτο κοντράστ, ανάμεσα στον παράδεισο και την κόλαση… Νοέμβριος του 2016, η ομάδα του Φαμπιάνο, η Παλμέιρας αντιμετωπίζει την Σαπεκοένσε. Ο Βραζιλιάνος στόπερ, με μια μοναδικής έμπνευσης ενέργεια πετυχαίνει το γκολ, ένα γκολ που χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του με σκορ 1-0 κόντρα στην Σαπεκοένσε…

Ήταν 27 Νοεμβρίου του 2016, κόντρα σ’ έναν από τους καλύτερους φίλους του, τον γκολκίπερ Ντανίλο. Το παιχνίδι της μοίρας σκληρό… Δυο μέρες αργότερα η πτήση που θα μετέφερε την Σαπεκοένσε στο Μεντεγίν για το παιχνίδι κόντρα στη Νασιονάλ δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της, σε μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές τραγωδίες που σχετίζονται με τον αθλητισμό.

Ο Φαμπιάνο έχασε τον φίλο του Ντανίλο και αρκετούς άλλους με τους οποίους συνυπήρξε… “Είχα μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στην καριέρα μου βοηθώντας την ομάδα μου να κατακτήσει τον τίτλο και λίγες ώρες αργότερα μια από τις πιο δυσάρεστες όταν έμαθα για το δυστύχημα. Όταν μάλιστα πληροφορήθηκα ότι ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και ο καλός μου φίλος ο Ντανίλο κατέρρευσα. Θα με σημαδεύει για μια ζωή το ότι σκόραρα το τελευταίο γκολ που δέχτηκε ο Ντανίλο” σχολίασε με πίκρα.

Ακόμη πιο τραγικό ήταν πως έμαθε τα άσχημα νέα. Ήταν στο γλέντι για την κατάκτηση του τίτλου ως τις πρωινές ώρες και μάλιστα… έμεινε από μπαταρία στο κινητό του: “Όταν το άνοιξα είχα δεκάδες κλήσεις και μηνύματα. Γύρισα σπίτι και πέρασα όλη τη μέρα άυπνος μπροστά από την τηλεόραση”.

Δείτε εδώ το “χρυσό” γκολ-τίτλου του Φαμπιάνο:

 

To Top