ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η απίστευτη ρέντα των αντιπάλων και η ικανοποίηση που “σκόρπισε” ο χθεσινός Άρης…

Δύο φάσεις, δύο γκολ. Αυτός ήταν ο επιθετικός απολογισμός του Εθνικού Γαζώρου σε ολόκληρο 90λεπτο, στο χθεσινό ματς με τον Άρη.

Αυτό που συμβαίνει φέτος είναι πρωτοφανές. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δεχθεί μέχρι στιγμής 6 γκολ στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που όλα μπαίνουν ουσιαστικά στην πρώτη επίσκεψη του αντιπάλου στην εστία του Άρη…

Στην άμυνα, χθες, έγιναν αρκετά λάθη και όπως είναι λογικό, ομάδες σαν τον Γάζωρο, που περιμένουν μισή ευκαιρία για να απειλήσουν, δεν θα τα άφηναν ανεκμετάλλευτα.

Στον Άρη έχουν επίγνωση του προβλήματος που παρατηρήθηκε στο κέντρο της άμυνας και θα προσπαθήσουν από εδώ και στο εξής να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη, προκειμένου να κοπάσει η αστείρευτη ρέντα του κάθε αντιπάλου να σκοράρει στην πρώτη του ευκαιρία.

Η γενικότερη εικόνα, όμως, του Άρη ήταν πολύ καλή. Οι “κίτρινοι” έκαναν ίσως το καλύτερο φετινός τους παιχνίδι. 3 γκολ, 1 δοκάρι, σωρεία χαμένων ευκαιριών και ένα γκολ που κακώς δεν μέτρησε. Συν σε όλα αυτά, ο τρόπος με τον οποία αντέδρασαν μετά την ολική ανατροπή του σκορ από τους γηπεδούχους.

To Top