Η απεργία των εφοριακών μετέθεσε για αύριο το τέλος του… σήριαλ

Λόγω της 48ωρης απεργίας που είχαν και χθες και προχθές οι εφοριακοί, ήταν αδύνατο σήμερα να ολοκληρωθεί η διαδικασία ρύθμισης της οφειλής που υπάρχει από την ΚΑΕ Άρης, κάτι που θα γίνει στη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Η εφορία ενημέρωσε σήμερα το πρωί τους ανθρώπους του Άρη ότι δεν ήταν δυνατόν να τελειώσει το θέμα της ρύθμισης της οφειλής, γιατί λόγω της 48ωρης απεργίας που είχε προηγηθεί, έπρεπε να επισπευθούν κάποιες άλλες υποθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Τζεβελέκης και οι συνεργάτες του οριστικά την αυριανή ημέρα θα δώσουν τέλος στο… σήριαλ της εφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ θα καταβάλει στην εφορία το ποσό των 350.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στο 20% της συνολικής οφειλής και θα δοθεί ως προκαταβολή, κάτι που απαιτεί η εφορία για να βάλει την οφειλή σε ρύθμιση μηνιαίων δόσεων. Ο κ. Τζεβελέκης θα δώσει περίπου 280-300 χιλιάδες ευρώ και το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί από τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ (Παπαϊωάννου, Αντωνιάδης, Πουλιτζίδης).

Από τη στιγμή που κατατεθεί η προκαταβολή στα ταμεία του κράτους, θα ξεκινήσει και η διαπραγμάτευση για τον καθορισμό του αριθμού των δόσεων.

To Top