Η απογοήτευση για Σανιά και το τετ α τετ

Δικαιολογημένα συγκέντρωσε πάνω του τις περισσότερες διαμαρτυρίες του κόσμου στο παιχνίδι της Ελευθερούπολης με τον Ορφέα για την ατομική του απόδοση.

Ο λόγος για τον Σιντι Σανιά που στα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος που φόρεσε φέτος την φανέλα του Άρη, δεν έπεισε σε καμία περίπτωση ότι πρόκειται για τον παίκτη που θα έπαιρνε στις πλάτες του το βάρος τη μεσαίας γραμμής και θα έκανε την διαφορά.

Ευκαιρίες στον Σενεγαλέζο μέσο δόθηκαν, παρά τις συνεχόμενες χαμηλές του πτήσεις και τις ελάχιστες εκλάμψεις στην απόδοση του όλο αυτό το διάστημα, γεγονός που έχει απογοητεύσει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που νιώθει εκτεθειμένος, διότι ήταν αυτός που τον έφερε το καλοκαίρι στον Άρη, ενώ κινήθηκε και για την επιστροφή του τον Ιανουάριο, όταν και είχε αποχωρήσει.

Οι δυο τους είχαν τετ α τετ κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης με τον 58χρονο τεχνικό να του ζητά εξηγήσεις για τις εμφανίσεις του. Ο Σενεγαλέζος συμφώνησε ότι δεν είναι αυτός που περίμεναν όλοι, δήλωσε απογοητευμένος από τον εαυτό του, αλλά υποστήριξε ότι υπάρχει εξήγηση.

Και δεν είναι άλλη από τις ενοχλήσεις που νιώθει στη βουβωνοκήλη από τον περασμένο Ιανουάριο. Το τι μέλει γενέσθαι με τον Σενεγαλέζο μέσο θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα για τον ίδιο είναι ήδη βαρύ από την στιγμή που όποια θέληση και να έχει δείχνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει.

To Top