Η απογοητευτική απόδοση του Ονανά στρέφει τη Γιουνάιτεντ στη λύση του Όμπλακ

Τον περασμένο Ιούλιο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντρέ Ονανά, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Σχεδόν δύο μήνες μετά, οι κόκκινοι διάβολοι δεν είναι ικανοποιημένοι από τους εμφανίσεις του Καμερουνέζου τερματοφύλακα και σύμφωνα με το Fichajes.net,  εξετάζουν την περίπτωση του Γιαν Όμπλακ.

Στα επτά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ  ο 27χρονος έχει δεχθεί 14 γκολ, ενώ κράτησε μόλις δύο φορές ανέπαφη την εστία του.

Η περίπτωση από την άλλη, του Σλοβένου κίπερ, που ανανέωσε με την Ατλέτικο πριν από λίγους μήνες, δεν είναι απαγορευτική, αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι ρήτρες και οι όροι που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιό του μπορούν να του ανοίξουν τον δρόμο

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League,  η Μπάγερν πήρε το προβάδισμα, έπειτα από λάθος του Ονανά, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά το σουτ του Σανέ.

Από τη μεριά του, ο Έρικ Τεν Χαχ ύψωσε ασπίδα προστασίας και τον υπερασπίστηκε, δηλώνοντας ότι «στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη».

To Top