Η αποκάλυψη όλου του παρασκηνίου: Τα τρία «όχι» του Γιαννιώτα

Οι ραδιοφωνικές δηλώσεις του πατέρα Γιαννιώτα για κρούση του ΠΑΟΚ στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Άρη και το «όχι» που εισέπραξε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έριξε πολύ νερό στον μύλο σχολίων και αναφορών. Την ίδια ώρα υπήρχε έντονη η φημολογία και σενάρια τα οποία ήθελαν τον Γιαννιώτα να δέχεται το… πρέσινγκ του τεχνικού διευθυντή των “ασπρόμαυρων” Γιώργο Γεωργιάδη.Το PRESSARIS σας παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Μετά από ρεπορτάζ που κάναμε υπάρχει πράγματι έντονο παρασκήνιο στην υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ, όπως και αρκετές ακόμη ελληνικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη του Άρη, χτυπώντας την… πόρτα του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε τρεις φορές με τον ίδιο τον παίκτη, μετά τη λήξη των υποχρεώσεών του με την Εθνική Νέων, κοινοποιώντας το ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του, τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι οι συγκεκριμένες συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν πριν από τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, και συνεπώς τα όσα ακούγονται για διαπραγματεύσεις μετακίνησης τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν δόση αλήθειας. Και στις τρεις περιπτώσεις η απάντηση του Γιαννιώτα ήταν αρνητική. Τρεις κρούσεις, τρία «όχι»!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, έχει ήδη κάνει γνωστές τις προθέσεις του, καθώς δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην παρούσα φάση σε άλλον ελληνικό σύλλογο, παρά μόνο στον Άρη, εκτός κι αν έρθει μια καλή πρόταση από το εξωτερικό, το οποίο βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του. Και πάντα με γνώμονα το ότι θα ικανοποιεί τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Η στάση του Γιαννιώτα είναι ξεκάθαρη και ντόμπρα απέναντι στον Άρη. Οποιαδήποτε ανακίνηση του θέματος τώρα, έχει σκοπούς άλλους, όμως τόσο ο κιτρινόμαυρος σύλλογος, όσο και ο ίδιος ο παίκτης δεν παρασύρονται από οποιαδήποτε «παγίδα» κοιτώντας μόνο το κοινό τους συμφέρον.

 

To Top