Η αποστολή έβγαλε… 21, πίστη για την αντεπίθεση (photos)

Τα λόγια του Μανουέλ Μασάδο πριν από την προπόνηση της ομάδας, φαίνεται πως λειτούργησαν θετικά στο εσωτερικό της ομάδας. Ο Πορτογάλος προσπάθησε να… ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες, λίγο πριν πιάσει και επίσημα δουλειά στους κίτρινους και τα λόγια του φαίνεται πως είχαν θετική ανταπόκριση.

mach3Στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας του Άρη, παρουσία του Μασάδο. Όπως είναι γνωστό, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για λίγη ώρα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας  και στην συνέχεια παρακολούθησε μαζί με τους συνεργάτες του την προπόνηση.

Ο τρόπος με τον οποίο κύλησε αυτή, έδειξε ότι υπάρχει πίστη για αγωνιστική ανασυγκρότηση που θα φέρει την αγωνιστική αντεπίθεση της ομάδας. 

Αγωνιστικά η κατάσταση είναι λίγο πολύ γνωστή. Για το αυριανό παιχνίδι εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Φατί και Νέτο που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

mach2Γι’ αυτό τον λόγο οι Γιάννης Μιχαλήτσος και Γιώργος Σεμερτζίδης επέλεξαν να έχουν και τους 21 παίκτες στην αποστολή (ο Νέρι Καστίγιο είναι τιμωρημένος) και θα αποφασίσουν για την 18αδα πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο που θα ξεκινήσει  στις 15:00 στο Περιστέρι.

Αναλυτικά, την αποστολή του Άρη αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Κατίδης, Γιαννιώτας, Ουμπίντες, Ακόστα, Φατί, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης, Καπετάνος και Τσουκάνης.

mach1Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μασάδο είχε συνεργασία με τον Γιάννη Μιχαλήτσο προκειμένου να ενημερωθεί για επιμέρους θέματα της ομάδας.  Άλλωστε η συνεργασία τους θα συνεχιστεί με δεδομένη την θέση του Μιχαλήτσου ως σκάουτερ της ομάδας.

To Top